Primarul Timișoarei nu este interesat de sinecurile politice ale liberalilor. Motivul este halucinant: Dominic Fritz nu are timp

Buletin de Timișoara a dezvăluit recent cum bani publici de la ADID Timiș, asociație finanțată de CJ Timiș și primăriile din județ, ajung la o firmă de avocatură folosită de șeful CJ Timiș, Alin Nica, în scop personal. Este aceeași firmă care în numele șefului liberalilor a proferat amenințări și intimidări la adresa redacției noastre deoarece am dezvăluit un posibil conflict de interese în care Alin Nica se poate afla și pentru care este în prezent cercetat de ANI.

Redacția noastră a solicitat un punct de vedere și lui Dominic Fritz deoarece sunt în joc și banii timișorenilor, Primăria Timișoara plătind doar anul acesta către ADID Timiș, conform bugetului asociației, suma de 500 de mii de lei. Mai mult, primarul Timișoarei se află în conducerea asociației ca membru în Consiliul Director, deci ar trebui să știe tot ce mișcă.

Buletin de Timișoara a solicitat consilierului pe comunicare al primarului, fostul jurnalist de la TION, Bogdan Marta, un punct de vedere cu privire la situația prezentată. Ba chiar am revenit cu solicitarea.

Răspunsul de acum câteva zile al acestuia este unul halucinant: “nu am avut timp de nimic astăzi, sry”, a transmis Bogdan Marta.

Obișnuiți să răspundă doar la întrebări legate de mersul trenului sau despre ora exactă de la ceasul floral defect, cei din primărie se blochează în fața întrebărilor cu adevărat importante.

Și tăcerea este totuși un răspuns, domnule primar. Aprobarea tacită sau tăcută nu ar trebui să fie un mod de acțiune al primarului Timișoarei, care promitea curățenie generală, nu scăldatul în mocirla moștenită.

Reamintim că Buletin de Timișoara a dezvăluit în exclusivitate și sinecura politică de la RETIM a secretarului general adjunct al PNL Timiș, Bogdan Ghelbere, societate în cadrul căreia municipalitatea deține 50% din acțiuni.

Reacția primăriei Timișoara a fost aceeași, tăcere, deși USR Timiș are un membru în Consiliul de Administrație al RETIM, pe Mircea Vancia, dar mai face parte și administratorul public al orașului, Matei Creiveanu.

Așa arată Timișoara reformată (cu R mare). Uitați-vă bine. Ghinion!

Recomandările noastre

Cele mai citite articole