Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău: șoferii respectă regulile, doar două mașini ridicate pe Mareșal Prezan

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, consideră că șoferii din oraș respectă regulile.

Oficialul dă ca exemplu o acțiune de pe bulevardul Mareșal Constantin Prezan, unde nu au fost găsite decât două mașini parcate neregulamentar și au fost ridicate.

Doar două mașini s-au ridicat de pe Prezan ieri. E un semn bun. Cei mai mulți șoferi respectă regulile. În weekend au fost montate panourile pentru interzicerea opririi pe prima bandă de trafic de pe Prezan/Lidia. Proiectul este recepționat parțial, iar transportul public s-a întors pe bulevard. Am cerut instituțiilor și constructorului să se mobilizeze în timp pentru începerea școlii pentru ca toate benzile de circulație să fie libere“, a spus Ruben Lațcău.

Lucrarea nu este finalizată, constructorul mai are remedieri de efectuat.

Poliția Locală, Timpark și SDM și-au făcut treaba, au efectuat diligențele necesare și au avertizat mașinile care erau parcate în zonă că nu va mai fi permisă oprirea pe banda 1. Rezultatul a fost că doar două mașini au fost ridicate, iar proprietarii vor trebui să le recupereze. Constructorul mai are remedieri de efectuat pentru recepționarea lucrării. A fost un proiect indezirabil, dar îl ducem până la capăt și ne asigurăm că rezultatul este unul minim acceptabil pentru cetățenii din zonă. PS: Au existat declarații acum 5 ani cum că prima bandă va fi folosită pentru locuri de parcare civilizate până când va fi trafic suficient. Acest lucru nu era vizat de proiect și nu e normal să faci o extindere care ia din trotuar și spațiul verde și nu lasă loc pentru copaci, ca să faci locuri de parcare“, a mai precizat viceprimarul USR al Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole