Sindicatul din Primăria Timișoara contestă o nouă Dispoziție a primarului Dominic Fritz. De data aceasta este vorba despre comisia de concurs de la Poliția Locală

Sindicatul din Primăria Timișoara a depus o plângere prealabilă împotriva Dispoziției primarului Dominic Fritz privind constituirea comisiei de concurs și a comisiei de soluționare a contestațiilor pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă de director executiv la Direcția Poliția Locală Timișoara.

“Solicităm REVOCAREA în parte a Dispoziției nr. 69/11.01.2022, emisă de Primarul Municipiului Timișoara, raportat la împrejurarea că prin adresa nr. SC2022-2228/07.02.2022 (anexată), s-a respins solicitarea subscrisului sindicat privind desemnarea în comisia de concurs și în comisia de soluționare a contestațiilor a următoarelor persoane: domnul ARDELEAN Ioan Valentin, Șef Serviciul Circulație Rutieră din cadrul Direcției Poliției Locale Timișoara, în comisia de concurs; domnul ȚÎRLUI Marius Ionuț – Șef Birou Patrulare Navală din cadrul Direcției Poliției Locale Timișoara, în comisia de soluționare a contestațiilor, persoane desemnate de organizația noastră sindicală în temeiul art. 27 alin. (1), (2) și (3) din HG nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici. Precizăm că, contrar răspunsului primit de la dvs., îndeplinim condiția reprezentativității la nivelul Direcției Poliției Locale Timișoara, condiție necesară potrivit prevederii cuprinse în art. 27 alin. (1) din HG nr. 611/2008. În acest sens, după cum cunoașteți deja, subscrisul sindicat este reprezentativ prin afilierea la FEDERAȚIA NAȚIONALĂ A SINDICATELOR DIN ADMINISTRAȚIE (FNSA), federație reprezentativă la nivel național în sectorul de activitate “Administrație public㔓, se arată în documentul depus de Sindicat.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole