Cristian Mîțu este noul director interimar al Colterm. A fost numit de CA-ul condus de… Cristian Mîțu

Situație cel puțin bizară la Colterm. Consiliul de Administrație al societății de termoficare a Timișoarei, condus de Cristian Mîțu l-a numit director general interimar pentru o perioadă de patru luni pe… Cristian Mîțu. Noul director și-a anunțat și prioritățile.

„Colterm poate deveni o companie eficientă, iar în ultimele luni prioritățile mele au fost legate de acest deziderat. Acum, prioritatea mea este să pregătim compania pentru iarnă, să avansăm cât mai mult cu proiectele de reabilitare a rețelei termice primare și secundare, care odată încheiate vor reduce imens pierderile de rețea și să continuăm acordul cu Banca Mondială care va asigura un viitor sustenabil termoficării centralizate din Timișoara. Vreau să îi mulțumesc lui Petre Nenu, cel care a ocupat această funcție în ultimele luni pentru munca depusă și pentru deschiderea de care a dat dovadă. Sunt sigur că va face o treabă grozavă în funcția de inginer șef responsabil de dezvoltare”, a declarat noul director general Colterm S.A

Cristian Mîțu este absolvent de studii în management energetic și deține o diplomă de expert în accesare fonduri structurale de coeziune europeană. Cu o vastă experiență în managementul companiilor de producere și livrare a agentului termic, acesta a ocupat, de la finele lunii martie, funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Colterm S.A.

În același timp, Colterm S.A. a lansat concursul pentru ocuparea funcțiilor de membri în Consiliul de Administrație, compania dorind să atragă profesioniști în structurile sale de conducere.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole