Viceprimarul USR+ al Timișoarei, Ruben Lațcău: PNL se va transforma în PD-L 2009 din cauza lui Alin Nica, care face politică bazată pe minciună și țepe

Viceprimarul USR+ al Timișoarei, Ruben Lațcău, spune că aliații liberali din Consiliul Local boicotează lucrările Consiliului Local.

“Mărturisesc că am intrat naiv in politică, cu speranțe și planuri mari. Speranțele și planurile au rămas dar naivitatea s-a cam dus, iar asta din cauza domnului Alin Nica.  Felul său de a face politică, bazat pe minciună și țepe este ceea ce vedem la politicenii vechi. Nu credeam că PNL se va transforma în PD-L 2009 dar se pare că acolo am ajuns. Azi a fost o ședință de Consiliul Local la care nu a fost cvorum. E prima pe care o văd în situația asta de când urmăresc politică. PSD și PNL s-au gândit că ăsta e un mod matur de a face politică, boicotând activitatea consiliului. Azi a fost de asemenea al doilea AGA consecutiv, după cel de săptămâna trecută de la Horticultura, unde PSD și PNL nu se prezintă la datorie și blochează prin absență societățile Consilului Local. În prag de iarnă, PNL lasă Colterm fără consiliu de administrație. Ce l-a deranjat pe Nica este că am refuzat numirea fostului director economic – pe numele căruia sunt câteva plângeri penale – în consiliul de administrație și că am refuzat să luăm omul de pe ultimul loc din competiție și să îl punem cu mâna în vârful listei și în Consiliu. Metehne de Dâmbovița. Sper că PNL să se salveze în ultimul ceas de la dezastrul Nica&Cîțu“, a spus Ruben Lațcău.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole