Primăria Timișoara roagă părinții care își iau copiii de la liceele Carmen Sylva și C. D. Loga să nu mai blocheze traficul

Primăria Timișoara este în căutare de soluții pentru problema blocajelor de trafic de la intersecția Loga – Michelangelo.

“Cunoaștem situația din această intersecție, unde de mai mulți ani, în jurul orelor 14:00 se pot produce blocaje în trafic. Bdul Loga găzduiește două licee importante din Timișoara. În jurul acestei ore ies elevii de la școală și o parte din aceștia sunt preluați de părinți cu mașina personală. Deoarece acest flux de vehicule aglomerează Loga, în anumite zile nu se poate intra din intersecție. Mașinile care rămân în intersecție îngreunează astfel traficul pe Michelangelo. Înregistrările din intersecția Loga cu Republicii, deci din celălalt capăt, ne indică faptul că sursa traficului este pe bucata de bulevard din fața celor două licee“, se arată într-un comunicat de presă.

Părinții și elevii îndemnați să folosească mijloacele de transport în comun.

“Rugăm părinții care își iau copiii de la liceul Carmen Sylva și C. D. Loga, să folosească și străzile adiacente Rene Brasey și Ludwig van Beethoven ca punct de preluare al copiilor. Dorim să amintim următoarele opțiuni de transport public din apropiere pe care le pot utiliza elevii: linia 1, 2, 4, 6 de tramvai, linia 15, 16 de troleibuz și linia E2, E7 și 40. De asemenea, STPT pune la dispoziție microbuze pentru elevi care au un spațiu dedicat pentru îmbarcare și debarcare pe bdul Loga“, mai precizează sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole