Primăria Timișoara asigură cazare pentru cei care au rămas fără locuință în această dimineață

Primăria Timișoara se implică în cazarea persoanelor care au nevoie de asistență în urma incendiului care a avut loc în această dimineață la blocul de pe str. Mehadia.

După stingerea incendiului, au rămas fără locuință câteva zeci de persoane. Unii dintre aceștia au luat legătura cu apropiați și prieteni în vederea cazării, dar o familie formată din doi adulți și un copil au rămas pe drumuri. Familia va fi cazată la căminul unui liceu din Timișoara. Primăria are pregătite 15 camere cu câte 2 sau 4 paturi.

”Îi asigur pe cei care în această dimineață au trecut prin momente dramatice că suntem alături de ei. Facem tot ce ne stă în putere pentru a fi de ajutor în această situație dificilă. Prima noastră grijă au fost persoanele a căror locuință a ars complet și le-am oferit un adăpost temporar. Acum, colegii mei de la Biroul pentru situații de urgență din Primărie sunt la dispoziția locatarilor de la etajele inferioare ale blocului, pentru a vedea dacă mai sunt persoane care au nevoie de cazare. Noi avem suficiente locuri de cazare pregătite pentru a trece cu bine peste această situație dramatică. De asemenea, dacă apar alte nevoi, de exemplu de hrană, noi suntem aici să ajutăm”, a transmis primarul Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole