Primăria Șag va da în judecată E-distribuție Banat pentru desele întreruperi de curent

Primăria Șag va da în judecată compania pentru desele întreruperi de curent, anunță primarul Flavius Roșu, care solicită și intervenția Prefecturii Timiș.

“Vom căuta o soluție juridica ce se va îndrepta împotriva companiei in cauza, la solicitarea cetățenilor comunei noastre, in lipsa altor soluții si mai ales a epuizării variantelor avute in vedere pana acum. Solicit de asemenea, in numele administrației, intervenția energica a Prefecturii județului Timiș, prin organismele descentralizate aflate in coordonarea acesteia sa ia masurile adecvate, având in vedere ca problemele din Sag se regăsesc si in alte unități administrative ale județului. Consumatorii au dreptul la servicii de calitate, pe măsura taxelor plătite!”, a spus primarul de Șag.

De unde a plecat problema

“Serviciul de Distribuție al energiei electrice in comuna Sag, efectuat de e-distributie Banat, din cauza slabelor performante a fost de nenumarate ori subiectul sesizarilor facute catre conducerea companiei sau catre ANRE. Desele întreruperi si defecțiuni au creat probleme consumatorilor fie ei persoane fizice sau juridice, defecțiuni ale aparatelor electrice si electronice”, a precizat Flvius Roșu.

Sondaj. TOP 5 Spații publice din Lugoj

Primăria Lugoj, împreună cu UrbanizeHub România, organizează o nouă acţiune în cadrul campaniei „Noi revitalizăm orașul”. „Vă invităm să participați la îmbunătăţirea calităţii spaţiilor publice din oraşul nostru. Această activitate…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole