Timișoara va avea UNTOLD-ul său. Dominic Fritz: stabilim cu organizatorii propria marcă.

Primarul Dominic Fritz a declarat că Timișoara va avea un festival de tip UNTOLD.

Împreună cu organizatorii festivalului de la Cluj este dezvoltată la această oră marca proprie sub care se va desfășura în Timișoara.

“Vorbim de organizatori de la UNTOLD, nu vorbim despre festivalul UNTOLD ca și marcă. Pentru Timișoara intenția noastră este să  avem propria marcă  are acum este dezvoltată. Partea noastră este să amenajăm o zonă de festival în zona de nord a orașului și vrem să facem asta pe termen scurt pentru anul 2023, într-o zonă provizorie, dar pe termen mediu lucrăm acum la un proiect pentru o mare zonă de agrement, un parc, care va fi în apropierea  viitorului spital, unde se vor putea ține și concerte sau festivaluri“, a declarat Dominic Fritz.

Zona de Agrement Timișoara Nord va fi disponibilă și pentru ale evenimente, nu doar pentru cele pregătite de organizatorii UNTOLD.

Pompierii din Satchinez beneficiază de noi dotări

Primăria Satchinez anunță că pompierii voluntari din comună au primit dotări noi de intervenție după implementarea unui proiect european. “Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei comunei Satchinez…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole