Prefectul PSD Timiș, Mihai Ritivoiu, compară biciul pentru caii de la căruțe cu bateriile electrice pentru mașinile actuale

Prefectul PSD Timiș, Mihai Ritivoiu, a participat, ieri, la inaugurarea lucrărilor de extindere a fabricii de baterii electrice pe care Dräxlmaier le va produce la Timişoara.

În dorința de a marca evenimentul, prefectul PSD de Timiș, a scris pe Facebook o postare în care compară vechile fabricile de bice din America cu fabricile de baterii electrice actuale.

“Anul 1910 a fost cel mai bun an în industria producţiei şi vânzării de bice in Statele Unite. US Whip Company din Massachusetts deschisese o a doua fabrică in Ohio, avea 300 de angajaţi şi livra săptămânal peste 100.000 de bice. Viitorul părea luminos, dar în nici zece ani nimeni nu le mai cumpăra produsele. Nu acelaşi lucru se poate spune despre bateriile electrice pentru maşini, ce reprezintă viitorul şi pe care Dräxlmaier le va produce la Timişoara. Am participat astăzi la un eveniment istoric, turnarea pietrei de temelie a noilor spaţii de producţie care vor consacra Timişoara pe harta europeană a industriei auto“, a scris Mihai Ritivoiu.

Oare prefectul PSD de Timiș a fost vreodată călare pentru a-și lua un bici pe spinare? Sau este pe baterii electrice cu autonomie scăzută?

Recomandările noastre

Cele mai citite articole