Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, mesaj arogant la adresa viceprimarilor Timișoarei: nu am pretenția să fie toți suficient de citiți încât să poată fi tăioşi fără a folosi derapaje verbale

Prefectul PSD Timiș a avut astăzi un nou mesaj controversat pe Facebook.

Mihai Ritivoiu i-a făcut pur și simplu semidocți pe viceprimarii Timișoarei.

Oficialul guvernamental a băgat astfel capul în poză, în scandalul declanșat ieri între Ruben Lațcău și Cosmin Tabără pe tema cimitirelor din oraș.

Într-o postare pe Facebook, prefectul PSD de Timiș, a scris, cu aroganță și superioritate, între altele, despre cei doi că: “nu am pretenția să fie toți suficient de citiți încât să poată fi tăioşi fără a folosi derapaje verbale“.

Mă uit stupefiat la duelul verbal dintre cei doi viceprimari ai Timişoarei. Se folosesc cuvinte ca „iresponsabil, inconştient, ticălos, mincinos” pe de o parte, respectiv „lipsit de capacitate, habarnist, cercetat de DNA, incapabil de a citi o frază pânăla capăt, plin de ură şi aroganță” pe de altă parte. Ei făcând parte dintr-o coaliție locală de guvernare, fiind colegi, având acelaşi rang. I-am cunoscut şi am lucrat împreună în ultimele luni. Comunic bine cu ei, suntem de vârste apropiate, îmi pare că vedem lucrurile la fel în multe privințe, chiar dacă avem culori politice diferite. Am auzit prin oraş c-ar fi de bine că se schimbă generațiile, că mai conduc şi tinerii. La ce folos, dacă nu reuşim să ne înțelegem între noi? Atât s-a înțeles din toate apelurile privind eforturile comune şi dezinteresate pentru Timişoara Capitală Culturală? Vreau să mă dezic total de un asemenea limbaj, de o aşa atitudine. Nu am pretenția să fie toți suficient de citiți încât să poată fi tăioşi fără a folosi derapaje verbale. Dar m-aş aştepta la mai multă decență când ne luăm salariul din bani publici şi fiecare dintre noi are în spate voturile unor oameni pe care îi reprezentăm. Nu ştiu dacă îmbătrânesc, dar dacă asta e noua generație de politicieni din care, la 42 de ani fac şi eu parte, atunci îmi voi căuta alte repere!“, a scris Mihai Ritivoiu pe Facebook.

Recent, prefectul PSD Timiș, Mihai Ritivoiu, a avut un alt mesaj controversat, adresat românilor din diaspora, pe care “îi recunoaștem după bătăile și scandalurile care îi însoțesc“, așa cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole