Poliția caută doi bărbați dispăruți, din Timișoara și Margina

Doi bărbați din Timiș sunt căutați de poliție și familii, după ce nu s-au mai întors acasă. Unul dintre ei este din Timișoara, celălalt din Margina.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării celor doi bărbați. Primul dintre ei este Dindiri Ion, în vârstă de 40 ani și ar fi plecat sâmbătă din Timișoara, iar până în prezent nu a mai revenit. Bărbatul are o înălţime 1,78 cm, păr brunet grizonat scurt, ochi caprui. În momentul plecării era îmbrăcat cu blugi albastri, tricou albastru, în picioare purta pantofi sport de culoare neagră.

Al doilea bărbat dispărut este Bilici Vasile, de 35 de ani, și în 19 august, ar fi plecat de la domiciliul său din comuna Margina, iar până în prezent nu a mai revenit. Bărbatul are o înălţime 150-155 cm, 55 de kilograme, ten măsliniu, păr brunet și scurt, ochi albaștri. Când a plecat era îmbrăcat cu un tricou albastru și pantaloni scurți de culoare galben-muștar, adidași negri. Acesta are și semne particulare și anume un tatuaj „inimioară” pe mâna stângă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole