VEST: grav accident într-o pădure – un tânăr de 22 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina de un copac pe un drum forestier – alte trei persoane au fost rănite și preluare de un elicopter SMURD

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă în afara localității Sichevița.

Polițiștii orașului Moldova Nouă au fost sesizați că un autoturism s-a izbit de un copac.

Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din Șopotu Nou, conducea, fără a deține permis de conducere, un autoturism din direcția Șopotu Nou către Sichevița, pe un drum neclasificat și fără denumire, prin pădure, ar fi pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune în partea lateral-stânga cu un copac,” transmite IPJ Caraș-Severin.

În urma accidentului a rezultat decesul tânărului aflat la volan și rănirea celor 3 pasageri cu vârste cuprinse între 29 și 47 de ani, care au fost transportați la spital, cu un elicopter SMURD deoarece zona era greu accesibilă.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a evenimentul.

A murit fostul subprefect de Timiș, Zoltan Marossy

Fostul subprefect de Timiș, Zoltan Marossy, a murit joi, după o îndelungată luptă cu o boală necruțătoare. Anunțul a fost făcut de Prefectura Timiș. „Cu adânc regret, colectivul Instituției Prefectului…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole