PNL Timiș s-a răzgândit. Consilierul local liberal Simion Moșiu spune că partidul votează mărirea taxelor și impozitelor locale din Timișoara

PNL Timiș pare că s-a răzgândit și anunță prin vocea consilierului local Simion Moșiu că votează mărirea taxelor și impozitelor locale din Timișoara.

Demagogia liberalilor sub bagheta lui Alin Nica și Dănuț Groza atinge cote tot mai greu de acceptat și de imaginat pentru orice om rațional, iar daunele atât la adresa partidului cât și la nivelul cetățeanului nu mai interesează pe nimeni.

Prezent, ieri, la o emisiune tv, consilierul local, cu alură de văcar din Texas decât de ales al cetățenilor, a declarat că “dacă vom fi întrebați vom vota mărirea de taxe și impozite, inclusiv scumpirea prețului la parcare, dar și gigacaloria, însă cu modificări, că avem dreptul la opinie. Le vom vota în anumite condiții, se vor majora și la STPT, pentru că prețul biletelor cred că nu a fost majorat de vreo 7 ani și nu e firesc. Nu cu mult, că asta spun, în anumite condiții, ca buzunarul cetățeanului să nu fie afectat“.

Fanii din Timiș ai lui Superman au intrat așadar într-o morișcă WOW din care nimeni nu mai înțelege nimic, pentru că pe data de 16 septembrie, într-un comunicat de presă și o campanie de Facebook Ads, PNL Timiș anunța, în gura mare, că se va opune în Consiliul Local Timișoara unui proiect de hotărâre de mărire a taxelor și impozitelor.

“PNL nu va susține majorarea taxelor și impozitelor din Timișoara. PNL nu va vota în Consiliul Local Timișoara împovărarea populației față de ce există în momentul actual. PNL susține scăderea fiscalității, nu creșterea ei!“, se arăta în comunicarea liberalilor.  

Pentru ca lucrurile să fie clare, în aceeași zi, șeful liberalilor din Timiș, Alin Nica, spunea, într-o conferință de presă, că PNL nu va vota mărirea taxelor locale.

Mai mult, fostul viceprimar liberal, Dan Diaconu, scria pe pagina sa de Facebook, în data de 23 septembrie că taxele și impozitele nu doar că nu trebuie să crească, însă este necesar să scadă.

Mahmureala politică în care se află PNL Timiș de la preluarea sa de către gașca câștigătoare pare că nu are soluție, aspirinele servite periodic de presă și zeama de varză servită de proprii colegi din partid nu par suficiente pentru a șterge greața.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole