Șeful PNL Timiș, Alin Nica, îl dă în judecată pe deputatul AUR Timiș, Ciprian Titi Stoica, deoarece l-a făcut corupt și i-a cerut demisia

Șeful PNL și CJ Timiș, Alin Nica, s-a transformat în procesomanul județului, deși este ales de cetățeni să administreze activitatea Consiliului Județean.

După procesul intentat redacției Buletin de Timișoara deoarece am dezvăluit că este cercetat pentru mai multe posibile conflicte de interese de către Agenția Națională de Integritate și după amenințarea cu instanța adresată senatorului USR de Timiș, Raoul Trifan, astăzi, șeful PNL Timiș, Alin Nica, a anunțat într-o conferință de presă că în vizorul său a intrat și deputatul AUR Timiș, Ciprian Titi Stoica.

Alin Nica spune că îl va acționa în judecată pe Ciprian Titi Stoica deoarece acesta a distribuit pe pagina sa de Facebook un video în care șeful CJ Timiș este acuzat de diverse fapte săvârșite în timp ce era primar al comunei Dudeștii Noi.

Vreau să vă anunț că îl voi da în judecată pe deputatul Titi Stoica, să probeze în instanță ce dovezi are pentru această corupție cum spune el, fapte de corupție, clare ca lumina zilei. Și atunci când face acuzații să aibă în spate și date concrete“, a spus Alin Nica într-o conferință de presă susținută la sediul PNL Timiș, și a adăugat că mai multe instituții au cercetat cele susținute în video și toate spețele au fost finalizate de clasări, atât de Curtea de Conturi, DNA și Parchet.

Ieri, 29 septembrie 2022, deputatul AUR Timiș, Ciprian Titi Stoica, a postat pe Facebook un video alături de următorul mesaj:

Mihai Ritivoiu, Direcția Națională Anticorupție sunteți la curent cu această temă? Alin Nica, demisia! Tic tac!, Dragi timișeni, asemenea fapte de corupție clare ca lumina zilei, trebuie să înceteze! Duminică pe 2 octombrie, haideți cu noi în București, la Universitate, incepând cu ora 14:00! Relații la telefon 0740431871“, a scris Titi Stoica.

https://youtu.be/1IKvycPJR6M
SURSA Video – Ciprian Titi Stoica – deputatul AUR Timiș

Recomandările noastre

Cele mai citite articole