PNL Timiș ca la “Feriți-vă de măgăruș“ – viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, susține că Nicolae Robu a fost invitat la Timișoara 2023: “și-a dat încă un GOL, fie nu a verificat, fie a mințit“

Buletin de Timișoara vă informa într-un articol precedent despre noul scandal politic iscat de Timișoara Capitală Europeană a Culturii și presupusa neinvitare la deschiderea evenimentului a mai multor personalități. În frunte cu fostul primar Nicolae Robu.

Articolul respectiv se încheie în felul următor:

Potrivit unor surse administrativo-politice scandalul ar putea fi o simplă neînțelegere tehnică, deoarece de o perioadă de timp email-urile Primăriei Timișoara nu ajung la toți destinatarii către care sunt trimise, mai simplu spus Primăria trimite, nu primește notificare de retur, dar emailul tot nu ajunge la destinatar. Așadar, marele scandal ar putea foarte simplu să se încadreze la capitolul prostia bate tehnologia, iar toți părerologii se vor umple din nou de ridicol exact ca în cazul “MUIE-RE“, situație care însă nu pare să îi deranjeze, pentru că așa cum se vede cu prima ocazie recidivează“, se arată în articolul care poate fi citit pe larg AICI.

Unul dintre acești părelologi a fost și viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, care după ce a înfierat cu mânie proletară în stânga și în dreapta a promis că verifică lista cu invitați. Deci înainte să își dea cu părerea nu a verificat.

Luni voi verifica personal lista celor care au fost invitați, iar în măsura în care susținerea lor publică este falsă, voi face public și acest aspect“, s-a năpustit să scrie Cosmin Tabără.

Astăzi, luni, 13 februarie, Cosmin Tabără a revenit cu o nouă postare pe Facebook, în care îl atacă pe Nicolae Robu, cu care presupune că este într-o competiție internă pentru postura de candidat la funcția de primar al municipiului Timișoara, în care nici măcar nu își cere scuze pentru prostiile pe care le-a debitat anterior.

Timp de câteva zile am cerut conducerii Primăriei lista cu invitații pentru deschiderea oficială a onorantului titlu de Timișoara Capitală Culturală a Europei, dar solicitarea mea nu s-a materializat. În urma postării mele de ieri, prin care am luat poziție pentru neinvitarea unor persoane care au avut o contribuție în obținerea acestui titlu, mi s-a confirmat că profesorul Nicolae Robu a fost invitat, invitația fiindu-i trimisă pe adresa de yahoo.com. Indiferent dacă nu și-a verificat această adresă de email sau a mințit cu bună știință, tocmai pentru a întreține acest război, putem spune că, prin afirmațiile făcute, Nicolae Robu și-a dat încă un GOL eventualei credibilități publice. Pe de altă parte, rămân la părerea că și alte persoane puteau fi invitate, la fel cum lista invitaților era bine dacă era publică, dar asta este altă poveste legată de cei care s-au ocupat propriu-zis de aceste invitații. Așa este corect, pentru informarea timișorenilor, atunci când informația merge greșit, din diverse motive, să recunoaștem. Iar eu sunt omul care recunoaște și aceste lucruri“, a scris Cosmin Tabără.

PNL Timiș a ajuns pe mâna unor indivizi care ar fi demni doar pentru filmările la un episod din “Feriți-vă de măgăruș“.

Șeful PNL Timiș, Alin Nica, declarație șoc: “cu Nicolae Robu la Primăria Timișoara și cu Alin Nica la Consiliul Județean ar fi o combinație mult mai productivă decât cea actuală“ – “Dominic Fritz nu are toate calitățile care să-l recomande pentru funcția de primar“

Șeful CJ și PNL Timiș, Alin Nica, anchetat de procurorii Parchetului Curții de Apel Timișoara, la sesizarea Agenției Naționale de Integritate, pentru conflict de interese, fals în desărații și folosirea…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole