Nicolae Robu: Mă doare sufletul. Administrația zero proiecte proprii se dovedește incapabilă să ducă la bun sfârșit inclusiv ce-a preluat de la mine

Fostul primar al Timișoarei  transmite fanilor, într-o nouă ieșire pe Facebook, că este suferind.

Nicolae Robu are o durere în suflet legată de proiectele începute, dar pe care nu va mai avea ocazia să le gestioneze.

Acesta arată din nou cu degetul spre actuala administrație și din fotoliu, comod, fără responsabilități, îi dă mâna să facă afirmații care nu pot fi demonstrate niciodată, de exemplu: dacă eram eu, azi în Timișoara era metrou.

“MĂ DOARE SUFLETUL DE CE-A AJUNS ORAȘUL NOSTRU“, scrie Nicolae Robu.

“Când mi-am încheiat exercițiul de Primar, în 30.10.2020, aveam o împăcare sufletească dumnezeiască. Eram fericit de toate realizările prin care am schimbat radical orașul, pe de o parte, în ceea ce privește punerea în valoare a zonei sale istorice centrale, pe de altă parte, în privința modernizării sale și, nu în ultimul rând, ba dimpotrivă, în zona infrastructurii de sănătate, școlare și de transport public. Din păcate, starea aceasta de împăcare a durat puțin, fiind inevitabil afectată văzând zi de zi cum tot ce-am făcut intră în degradare, cum nepăsarea și incompetența se aștern peste oraș. Pe toate coordonatele lui, fără excepție!“, consideră fostul primar.

Proiectele la care face referire Nicolae Robu

“Mă voi referi în cele ce urmează la câteva obiective mai vizibile, începute de mine pe teren, lucrări în fond simple sau lăsate de mine în stadii simple -incomparabile cu lucrările grele făcute de mine, precum cele de realizare de pasaje, poduri sau de înnoire a rețelelor de utilități subterane la 5-6 m adâncime din zone istorice cu clădiri vechi de 300 de ani- și anume:

– Obiectivul “Lărgire la 4 benzi Bd. Sudului”: eu aș fi inaugurat obiectivul în 1 Decembrie 2020 (!!!), de Ziua Națională a României, doar cu plantarea de copaci și postarea covorului de ierbă pe spațiile verzi lăsată pt Primăvară

STADIUL ACTUAL: NICI ACUM NU E TOTUL GATA!

– Obiectivul “Lărgire la 4 benzi Str. Grigore Alexandrescu”: eu aș fi inaugurat obiectivul în 28.07.2021, de Ziua Județului Timiș

STADIUL ACTUAL: ÎNCĂ NE-GATA!

– Obiectivul “Lărgire la 4 benzi Str. Mareșal Constantin Prezan”: eu aș fi inaugurat obiectivul în 3 August 2021, de Ziua Timișoarei

STADIUL ACTUAL: VAI ȘI-AMAR!

– Obiectivul “Amenajare tronson de Inelul 4 Str. Constructorilor & Str. Măcin”: eu l-aș fi inaugurat în 01.07.2021

STADIUL ACTUAL: NU S-A MAI FĂCUT NIMIC DE UN AN DE ZILE, SUB ACTUALA CONDUCERE!

– Obiectivul “Drumul Boilor”: eu l-aș fi inaugurat în 01.05.2021 (toate diferendumurile cu CNAIR fuseseră depășite prin tranșarea lucrurilor la fața locului, în prezența presei, de către Ministrul Transporturilor Lucian Bode; nu trebuia decât ca Primăria să suporte costurile amenajării girației de la intersecția Drumului Boilor cu Centura Sud (o nimica toată!))

STADIUL ACTUAL: NU S-A MAI FĂCUT NIMIC DE UN AN DE ZILE, SUB ACTUALA CONDUCERE!

– Obiectivul “Nou Corp de Clădire, cu 8 niveluri, la Spitalul de Copii”: eu l-aș fi inaugurat la 01.06.2021.

STADIUL ACTUAL: APROAPE ACELAȘI LĂSAT DE MINE ÎN URMĂ CU UN AN!

– Obiectivul “Reabilitare Fațadă Palatul Operei și Teatrelor”: eu l-aș fi finalizat în 2020, dacă ar fi permis condițiile meteo din noiembrie și decembrie 2020, respectiv cel târziu la 01.04.2021, în caz contrar. Când am predat mandatul, era tot ce a fost greu și delicat deja făcut, totul pregătit pt aplicarea travertinului, care tocmai sosise din carieră. Deci, mai era de făcut o nimica toată.

STADIUL ACTUAL: ABIA ACUM APROAPE GATA, RECENT S-AU DAT JOS SCHELELE!

Mă opresc aici, deși ar fi fost multe-multe altele de spus, cu durere în suflet pt orașul meu, ani în șir declarat de către reputata Revistă Economică Forbes, drept cel mai dinamic oraș din România! Administrația ZERO PROIECTE PROPRII se dovedește incapabilă inclusiv să ducă ce-a preluat de la mine la bun sfârșit, inventând tot felul de “probleme”, în fond fumigene-scuză pt mascarea incompetenței! Totul durează enorm! Acești oameni chiar NU POT!“, a mai precizat Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole