Nicolae Robu: în premieră Primăria Timișoara nu a făcut nimic pentru pregătirea spațiilor în care vor învăța elevii: viceprimarul certat cu școala probabil poartă și acum pică școlii

Fostul primar al Timișoarei susține că actuala administrație nu a pregătit spațiile unde vor învăța elevii deși va fi prezență fizică în clase, cel puțin la început de an școlar.

“Este pt PRIMA DATĂ ÎN ISTORIE când NU S-A FĂCUT ABSOLUT NIMIC DE CĂTRE PRIMĂRIE pt pregătirea spațiilor de învățământ astfel încât întâmpinarea în prima zi de școală a ceea ce avem noi cel mai de preț, A DRAGILOR NOȘTRI COPII, să fie așa cum ei merită sau, realist, la maximumul a ceea ce putem noi la stadiul actual al societății românești, respectiv timișorene. Componenții cuplului catastrofal pt Timișoara, “Primar Dominic – Viceprimar Ruben” continuă să vorbească de un an de zile de când sunt pe posturi, în prelungirea precedenților 3 ani de campanie, despre imaginare mafii, hoții, interese și alte bazaconii existente doar în mințile lor, pt au văzut la alegeri că le-a ținut manipularea și NU FAC ABSOLUT NIMIC pt oraș!“, susține Nicolae Robu.

Părinții ar fi strâns bani să facă treaba primăriei

“Directorii, membrii consiliilor de administrație, membrii comitetelor de părinți și părinții, presupun că deja mulți cunosc trista realitate cu care nu s-au mai confruntat niciodată! Și, spre lauda lor, văzând că în Primărie nu mai au un interlocutor, au strâns ei bani cum au putut și au făcut ce-au putut încât copiii să aibă cât mai puțin de suferit! Viceprimarul certat cu școala ca student probabil poartă și acum pică școlii și se răzbună – e de notorietate că a rămas repetent de 2 ori!-!“, acuză fostul primar.

La Colterm a fosr creată o divizie specializată pe lucrări de construcții

“Stimați timișoreni, eu am creat în Colterm o divizie specializată pe lucrări de construcții și instalații în construcții, recalificând angajați pe care altfel ar fi trebuit să-i dau afară că nu mai aveau de lucru. Domnul Fritz a desființat-o, nevrând să continue contractul, apoi, după ce o parte din acei angajați s-au reorientat, a reînființat-o, semnând un nou contract! ASTA ESTE REFORMA ÎN ADMINISTRAȚIE, ACESTA ESTE “MODELUL GERMAN” pe care ni-l oferă acest Primar ilegitim care a ajuns în această funcție fără pregătire, fără experiență, fără capacitatea de a-i face față, numai și numai prin manipulare, ca exponent al unor grupuri de interese necurate! Astfel de reformă face el, pe toate planurile! Complexat în fața angajaților, pt că EL NU ȘTIE NIMIC -dar chiar nimic: e un fost activist social într-un ong și la vârful carierei secretară a unui pensionar fost cândva președinte al Germaniei -cu vreo 10 ani înainte de a-l cunoaște dl Fritz!-, deci, nicidecum consilier prezidențial cum s-a prezentat!-, iar EI ȘTIU, sunt profesioniști, nu face decât să-i umilească, să-i terorizeze, pur și simplu, cu mijloace securistice, fără a fi în stare să le dea și de lucru pt Timișoara!“, completează Nicolae Robu.

Va fi cel mai trist început de an școlar în Timișoara

“Bătaia de joc din oraș e la vedere pt toată lumea, aflăm acum de bătaia de joc la adresa școlilor, iar despre cea la adresa spitalelor sunt convins că sunteți în temă toți cei care ați avut vreun contact direct sau prin apropiați cu vreun spital: nu sunt medicamente, pansamente, ustensile diverse, consumabile de întreținere etc! Asta a ajuns Timișoara într-un an, de la un oraș cu cel mai înalt ritm de dezvoltare din România, lăudat de toți vizitatorii români și străini -dar pt promovarea căruia eu am făcut greșeala să nu plătesc publicitate-! Închei, cu mare tristețe, spunând: luni, 13.09.2021, va fi cel mai trist început de an școlar în Timișoara, din toate timpurile! Singurul pt care autoritățile n-au făcut nimic!“, spune în încheiere Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole