Fostul viceprimar liberal al Timișoarei, Dan Diaconu, cere demisia city manager USR+, Matei Creiveanu, care urmare a unor declarații privind HoReCa

Fostul viceprimar liberal al Timișoarei, are o nouă ieșire la rampă la adresa conducerii USR+ a primăriei.

Dan Diaconu cere demisia city manager USR+, Matei Creiveanu, în urma unor declarații pe care acesta le-a dat în cadrul dezbaterii publice privind taxele și impozitele pe anul viitor.

“Dupa aceste declaratii domnule city manager cred ca e momentul sa plecati. Lasati-ne in durerea noastra“, a precizat Dan Diaconu.

În cadrul dezbaterii Matei Creiveanu a spus că “de un an și jumătate de când a început pandemia nu auzim decât de HORECA. Industria productivă a tăcut și a lucrat. Toți au fost loviți. Au fost loviți de restricții, de oameni care s-au îmbolnăvit, de criza materialelor, toată lumea este lovită. Și este o problemă cu industria HORECA pentru că în vremuri de pace, și o spun rapoartele Băncii Mondiale, o spune toată lumea, este industria cea mai predispusă la evaziune fiscală“.

Dan Diaconu consideră neadecvate susținerile city managerului

“Triplarea impozitelor pentru persoane fizice e comparata cu o pizza cumparata, in viziunea dvs. In ce univers traiti domnule city manager? Pe cine reprezentanti? Curatenie nu stiti sa faceti. Bombe financiare de tip studiu de 500.000 de euro cautionati. Pana la urma de ce sunteti aici?“, a completat Dan Diaconu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole