Nicolae Robu, exclus de pe lista delegaților la Congresul PNL, îi îndeamnă pe liberalii din Timiș să voteze cu Ludovic Orban, dacă vor ca PNL să rămână în continuare un partid liberal-conservator

Fostul președinte al PNL Timiș, Nicolae Robu, exclus și el de pe lista cu delegați care vor participa la Congresul PNL din 25 septembrie, alături de nume grele din PNL Timișoara – fostul viceprimar Dan Diaconu, revoluționarul Lucian Căldăraru, șefa femeilor liberale din municipiu, Daniela Mariș și Raul Ambruș, fost șef al tineretului liberal și câștigător al alegerilor din 3 iulie, consilierii județeani Alin Popoviciu, Călin Roman și Liviu Cocean, fostul primar din Deta, Petru Roman – îi îndeamnă pe liberalii din Timiș să voteze cu Ludovic Orban.

“Cumpăniți bine cum votați, stimați colegi liberali! Refuzați umilința de a vă devoala votul! Un adevărat liberal nu-și lasă personalitatea strivită de oameni care n-au nimic în ei din spiritul liberal! Dacă credeți în Florin Cîțu, votați Florin Cîțu, dar numai dacă acesta vă este crezul, nu de frică de micii la suflet șefi, care proferează amenințări, pt cazul că nu faceți cum vă cer ei! Dacă credeți în Ludovic Orban, votați Ludovic Orban, iarăși, dacă și numai dacă acesta vă este crezul! Eu vă îndemn să votați Ludovic Orban! Și asta pt că țin -cum știu că majoritatea dintre dv țineți- ca PNL să rămână un partid liberal-conservator, atașat deopotrivă valorilor iluministe, valorilor creștine și valorilor patriotice și dintre cei doi candidați, doar Ludovic Orban oferă garanții în acest sens!“, este îndemnul lui Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole