Nicolae Robu calcă pe cadavre pentru a reajunge primar: își dorește chiar pușcăria pentru Dominic Fritz

Fostul primar Nicolae Robu a luat din nou foc astăzi când la sediul primăriei a ajuns Poliția Timiș pentru a ridica noi documente.

Acesta a scris pe Facebook că primarul Dominic Fritz să ajungă la pușcărie, la fel ca toți jecmănitorii care îl acompaniază în jefuirea Timișoarei.

“FRITZ ȘI LAȚCĂU. PERCHEZIȚIONAȚI DIN NOU! ASTĂZI, DE SERVICIUL DE INVESTIGARE A CRIMINALITĂȚII ECONOMICE!!! Nu știu să vă spun speța / spețele. Dar pot să vă spun că Fritz e în DISPERARE MARE! Ieri noapte și astăzi  cu noaptea-n cap a postat fumigene, să arate cum luptă el pt interesul public! El, CEL MAI MARE PREJUDICIATOR AL AVUȚIEI PUBLICE din istoria Timișoarei! Nu mai păcălești pe nimeni, șarlatane! Nici instituțiile Statului Român, nici cetățenii Timișoarei! La pușcărie cu tine și cu toți jecmănitorii ce te acompaniază în jefuirea Timișoarei! P.S. Acest individ are tupeul să vorbească despre transparență! Incredibil, cât tupeu!!!“, a scris Nicolae Robu.

Potrivit unor surse politice, agresivitatea din ultimele zile a fostului primar are la bază o înțelegere pe care acesta a făcut-o cu cel pe care îl numea “mojic“ acum câteva luni, adică cu șeful PNL Timiș, Alin Nica, pentru o candidatură independentă în 2024 la Primăria Timișoara, dar susținută în spate de către PNL, care nu ar avea candidat propriu. Mai mult, în campania electorală Nicolae Robu ar trebui să se bazeze pe sprijinul fostului secretar general al PNL Timiș, Alin Popoviciu și pe omul de afaceri penelist, Ionuț Gaiță.

Rămâne de văzut cum se va întâmpla acest lucru având în vedere că Nicolae Robu este membru PNL, iar unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai săi, fostul viceprimar Dan Diaconu, a ajuns consilier personal al șefului CJ Timiș, Alin Nica, iar pe Timișoara peneliștii practic nu mai au organizație, acesta fiind pulverizată după alegerile de vara trecută.

Reamintim faptul că fostul primar a dezvăluit în luna august 2021 faptul că a pierdut Primăria Timișoara și din cauza jocurilor de culise făcute de actuala conducere a PNL Timiș, cu care acum ar fi făcut un “blat“.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole