Nicolae Robu anunță sosirea la Timișoara a celor 44 de autobuze electrice. Fostul primar se luptă cu intoxicările precum Donald Trump

GREAUA MOȘTENIRE” VINE -IATĂ, LE-A SOSIT SOROCUL ȘI LOR- ȘI CU CELE 44 AUTOBUZE ELECTRICE PE CARE LE-AM PROMIS ACUM TREI ANI! – scrie Nicolae Robu într-un mesaj pe Facebook.

“În sfârșit, licitația organizată de MDRAP s-a încheiat cu succes! Câștigătoare a fost declarată firma Karsan (Turcia), care a reușit să-și devanseze cele patru competitoare prezente în licitație, din Polonia, Iseael, China și Turcia. Valoarea contractului este de  136,4 milioane de lei (aprox 27.7 milioane euro). Valorea plafon a fost de 145 milioane euro. Firma Karsan va asigura stațiile de încărcare necesare pentru cele 44 de autobuze și servicii de mentenanță pentru o perioadă de 6 ani”, precizează Nicolae Robu.

Fostul primar spune că nu se laudă, ci ca Donald Trump se luptă cu intoxicările

“Vă rog să nu luați această informare drept laudă, pt că nu este așa ceva! Tot ce este e o încercare de contracarare a intoxicării la care, cu înalt profesionalism, plătit ca atare, ați fost și sunteți supuși, stimați timișoreni, de când această forță politică neomarxistă, “usr plus” și-a propus să acapareze Timișoara (acum știm când “s-a decis”: în 2017)!”, a menționat Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole