Nicolae Robu a luat foc după decizia Prefecturii Timiș, condusă de USR+, că Dominic Fritz respectă legea privind domiciliul

Inabilitatea politică care a dus ca Prefectura Timiș să cadă pe mâna USR+ are repercusiuni grave asupra partenerilor de guvernare ai useriștilor, cei de la PNL Timiș. Pe de o parte unele decizii sunt cenzurate de către prefectură în favoarea liberalilor, care tac mâlc când le convine, dar sar ca din baie atunci când interesele lor sunt influențate.

Este și cazul de acum, în privința domiciliului primarului Dominic Fritz. Primul care a sărit la gâtul prefecturii useriste a fost fostul primar Nicolae Robu, care este cel mai interesat de subiect, deoarece  încă speră la invalidarea mandatului actualului primar. Ghinion!, vorba unui personaj submediocru, dar susținut până la adulație de liberali, care acum însă pare că se întoarce împotriva măcar a unei părți din PNL.

LA ASEMENEA NIVEL DE GOLĂNIE CA SUB NEOMARXIȘTI, ROMÂNIA NU A FOST NICIODATĂ DE LA REVOLUȚIE ÎNCOACE! – a răbufnit Nicolae Robu pe Facebook.

“Un cetățean a cerut Prefectului de Timiș să constate că Primarul Dominic Fritz NU ARE DOMICILIUL ÎN TIMIȘOARA și prin urmare să dispună încetarea de drept a mandatului său. Este vorba despre DOMICILIU în sens juridic și nu despre ADRESĂ DE LOCUIRE! Autoritățile Statului Român se prefac că nu cunosc diferența, sfidând astfel legea, NUMAI ȘI NUMAI PT CĂ SUNTEM ÎN FAȚA UNUI CAZ FLAGRANT DE ȘARLATANIE COMISĂ DE UN CETĂȚEAN AL UNEI MARI PUTERI, ÎN SPEȚĂ GERMANIA!”, scrie Nicolae Robu.

Dominic Fritz nu a avut nicio clipă domiciliul în Timișoara, deci n-avea cum să-și schimbe ceva ce n-a avut!

“Dacă era vorba de un amărât de român, nici nu se punea problema să fie acceptat în alegeri fără domiciliu, iar după alegeri, presupunând corectă candidatura sa, nici nu se punea problema să fie acceptat / păstrat în funcție fără domiciliu în unitatea respectivă, pt că lucrul acesta nu-l permite Codul Administrativ! Despre Codul Administrativ este vorba acum, nu despre legislația alegerilor, evident încălcată la vremea ei, dar acea încălcare e acum doar treabă de DNA, o dată ce validarea s-a făcut! Dl Gaiță a vorbit clar despre DOMICILIU! Prefectul, fost avocat al societății “Îngerii Galbeni”, care a terorizat populația Timișoarei ani de zile sub aranjamentele sale cu autoritățile, “fuge ca dracu de tămâie”, cum se spune, de cuvântul DOMICILIU și, pur și simplu considerându-ne proști, întreabă la IGI dacă Primarul și-a schimbat ADRESA! Dacă întreba așa cum era normal să facă, dacă dl Fritz și-a schimbat domiciliul, nu putea obține de la IGI decât răspunsul: dl Fritz nu a avut nicio clipă domiciliul în Timișoara, deci n-avea cum să-și schimbe ceva ce n-a avut!”, spune Nicolae robu.

Nicolae Robu descoperă, mirat, că instituțiile statului nu funcționează

“Iată, stimați timișoreni, stimați compatrioți de oriunde, ce răspuns golănesc își permite să ne dea acest Prefect:‼️ „(…) această instituție (n.n.: Inspectoratul General pt Imigrări -IGI) ne-a comunicat că primarul municipiului Timișoara, Dominic Samuel Fritz, figurează în prezent cu aceeași adresă avută în vedere și anterior.În aceste condiții, nu sunt îndeplinite condițiile prevăzute de art. 160 alin. 1 lit. c) din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ invocate de către petent, deoarece nu a existat o schimbare a locuinței avută în vedere la validarea candidaturii și a mandatului”.Chiar nu ți-e rușine, d-le Prefect?! Vorbește-ne despre DOMICILIU, așa cum face legea, nu despre ADRESĂ, respectiv LOCUINȚĂ! Adresa / locuința și-o poate schimba un ales local de câte ori vrea, domiciliul, doar, nu și-l poate schimba în afara unității administrativ-teritoriale în cauză!Oameni buni, ACEST GRUP INFRACȚIONAL se afundă tot mai adânc în abuzuri!”, acuză fostul primar.

Apel la DNA

“Eu cred în instituția DNA, în instituția PROCURATURĂ, în general, dincolo de derapajele câte unui procuror, existente cum există și derapaje de ingineri -încep cu breasla mea!-, derapaje de medici, de profesori, de economiști etc!Am încrederea că majoritatea Procurorilor sunt oameni cinstiți, corecți, demni, buni profesioniști, care onorează prin prestația lor extrem de importanta profesie pt dobândirea căreia știu cât de mult a trebuit să muncească! Și având această încredere, nu-mi pot închipui că cineva -persoană, partid structură de altă natură!- îi va putea împiedica să-și facă datoria și să curme acest precedent periculos pt societatea românească, deja creat la Timișoara!”, a concluzionat Nicolae Robu.

Foto: pressalert.ro

Recomandările noastre

Cele mai citite articole