Șeful CJ și PNL Timiș, Alin Nica, surprins la mall cu mașina de serviciu – în plus calcă în picioare regulile de circulație

Șeful CJ și PNL Timiș, Alin Nica, a fost surprins cum merge la Mall cu mașina de serviciu.

În fotografia care însoțește articolul, primită pe adresa redacției de un cititor, se poate observa un Duster negru cu număr TM 01 CJT, care este mașina de serviciu a șefului CJ Timiș, Alin Nica, surprinsă în parcarea subterană de Iulius Town, iar șoferul aflat lângă mașină așteaptă reîntoarcerea “șăfului“ de județ.   

Cititorul face mențiune că mașina era parcată în acel loc acum câteva zile, în jurul orei 20:00, deci după terminarea programului de lucru de la Consiliul Județean Timiș, care este 16:30. 

Mai mult, se poate observa cum mașina este oprită într-o zonă interzisă chiar lângă o trecere de pietoni, încălcând regulile de circulație.

Nu este însă prima dată când șeful CJ și PNL Timiș, Alin Nica, încalcă regulile de circulație cu mașina de serviciu.

Pe 21 iulie 2023, Buletin de Timișoara, publica în exclusivitate o fotografie cu aceeași mașină care a intrat pe strada pietonală Mărăști din Timișoara.

Articolul intitulat “neam prost – șeful PNL Timiș, Alin Nica, cu mașina pe pietonala Mărăști pentru a intra la teatru cu ministrul Culturii, Raluca Turcan“, poate fi citit AICI.

Până acum, Poliția Locală, de altfel vigilentă când îi convine, nu a comunicat că șeful CJ și PNL Timiș, Alin Nica, ar fi fost amendat pentru că a intrat cu mașina într-o zonă interzisă, probabil a fost doar o scăpare, deoarece în statul de drept România nu credem că există privilegii pentru demnitari și doar fraierii trebuie să respecte lege, chiar la sânge.

Poate de data acesta depolitizatul și apoliticul IPJ Timiș se va sesiza și va acționa conform conștiinței sau probabil se va eschiva ca de obicei spunând că este parcare privată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole