Ministrul Sorin “OUG13“ Grindeanu sare la gâtul șefului CJ Timiș, Alin Nica: e o rușine

Ministrul Transporturilor, Sorin “OUG13“ Grindeanu, a fost prezent la Timișoara pentru semnarea a două contracte de finanțare pentru Aeroportul Traian Vuia, așa cum puteți citi AICI.

Cu această ocazie, fostul șef al CJ Timiș, a critica administrația liberală condusă de Alin Nica pentru proiectul de extindere la patru benzi a drumului Dumbrăvița – Giarmata – A1, catalogându-l drept o rușine.

“O rușine, o rușine. În 2016, în vară am ajuns președintele Consiliului Județean, prin votul timișenilor, am dat drumul la exproprieri rapid, ți când am plecat premier în decembrie erau dezbaterile publice făcute. Este o rușine pentru județul Timiș ca din 2016 până în 2022, timp de 6 ani de zile să avem această situație pe care o vedem cu toții, iar cine este răspunzător de proiect, în speță CJ Timiș, vă că nu are soluție. S-a reziliat acel contract cu foștii constructori și e deja un an și nu e dat drumul la licitație să vină altcineva în loc. Este un lucru inadmisibil pentru că am introdus acest drum pe fonduri europene. Păi dacă nu terminăm până la finalul lui 2023 acest drum nu se pot lua banii. Mă așteptam să se dea drumul foarte repede la licitație, să vină un alt constructor și să înceapă, era timp, mai mult de un an. Nu înțeleg de ce nu se desemnează un alt antreprenor care să facă acest drum. Nu înțeleg“, a spus Sorin OUG13 Grindeanu, pentru timișoarastiri.ro.

Recent, șeful USR Cătălin Drulă spunea că șeful CJ și PNL Timiș este un incompetent care maxim ar putea fi primar de sat, iar șeful PSD Timiș, Alfred Simonis denunța și el incompetența administrației peneliste conduse de Alin Nica.

Singurii care nu înțeleg pare că au rămas liderii naționali ai PNL și sinecuriștii de partid din Timiș, oameni fără meserie, care depinde de partid pentru a supraviețui cu hrana de zi cu zi.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole