Luminițele USR-iste au reapărut în Timișoara – nu pentru proteste împotriva regimului PSD, ci la concertele de Ziua Națională

Luminițele de la telefoane au devenit un simbol al protestelor împotriva regimului PSD pe timpul lui Liviu Dragnea, iar politic s-au lipit ca marca de scrisoare de Uniunea Salvați România, partid ai cărui membri, necunoscuți la vremea respectivă, au activat constat la fiecare ieșire în stradă.

Moda luminițelor s-a stins treptat, însă în mod surprinzător a revenit brusc chiar în Timișoara de 1 decembrie, la o sărbătoare, nu la o bătaie cu jandarmii, când municipalitatea a organizat în Piața Libertății două concerte – Voltaj și Ansamblul Timișul – pentru a marca Ziua Națională.

Împreună am sărbătorit Ziua Națională a României. Cu folclor, cu artiști din toate regiunile țării, cu momente speciale și invitați pe măsură. Vă mulțumim vouă, tuturor, dragi timișoreni!“, a transmis Casa de Cultură.

Așteptăm și reactivarea cătușelor, un alt simbol extrem de prezent în spațiul public în anii precedenți, dar care pare că începe să afecteze din nou doar PSD, iar Nicolae Bădălău este cel mai nou exemplu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole