Liderul deputaților USR+, Ionuț Moșteanu: Din nou, nu am avut cvorum la ședința Birourilor Permanente Reunite în care trebuia să stabilim calendarul moțiunii de cenzură. Pare că USL revine în forță

Liderul deputaților USR+, Ionuț Moșteanu, anunță că ședința Birourilor Permanente Reunite, programată pentru astăzi la ora 11,00, a fost suspendată din lipsă de cvorum.

“Din nou, nu am avut cvorum la ședința Birourilor Permanente Reunite în care trebuia să stabilim calendarul moțiunii de cenzură. Au lipsit din nou liderii PNL și PSD. Pare că USL revine în forță. Domnule Ciolacu, nu era vorba că abia așteptați să îl dați jos pe Florin Cîțu din fruntea Guvernului? Mai încercăm o dată, luni la 12:00“,  a precizat Ionuț Moșteanu.

“Puteam stabili astăzi calendarul dezbaterii și votului moțiunii de cenzură contra lui Cîțu. 4 absenți de la PSD. Mi se pare mie sau PSD nu mai vrea să îl dea jos pe Cîțu?“, a comentat și deputatul Cristina Prună.

Programată inițiat pentru vineri la ora 23,00 ședința a fost suspendată tot din lipsă de cvorum, deoarece au lipsit reprezentanții PSD și PNL.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole