Şedinţa Birourilor permanente reunite începută la ora 23,00 a fost suspendată din lipsă de cvorum. PNL și PSD au jucat la offsaid

Şedinţa Birourilor permanente reunite care trebuia să stabilească calendarul dezbaterii moţiunii de cenzură și care a început seara trecută la ora 23,00 a fost suspendată din lipsă de cvorum. PNL și PSD au jucat la offsaid

Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului s-au reunit, vineri noapte, pentru a stabili calendarul dezbaterii moţiunii de cenzură depuse de USR PLUS şi AUR.

Şedinţa a început la ora 23,00, în sistem online.

Moţiunea de cenzură „Demiterea Guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi!”, semnată de 122 de parlamentari, a fost depusă vineri la Senat şi Camera Deputaţilor.

Potrivit deputatului USR+, Cristina Prună, ședința s-a încheiat fără cvorum.

Mâine(n.r. astăzi) la ora 11:00 va avea loc o nouă convocare a Birourilor Permanente Reunite pentru a decide calendarul de vot al moțiunii de cenzură împotriva lui Cîțu. Ședința din seara asta tocmai s-a încheiat fără cvorum – PNL și PSD au jucat la offsaid. Domnul Ciolacu a afirmat clar că va susține moțiunea de demitere a lui Cîțu. Opoziția nu înseamnă blaturi. Așteptăm toate forțele care au declarat că vor debarcarea lui Cîțu să nu tergiverseze procedurile parlamentare, a spus Cristina Prună.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole