INCREDIBIL. Nicolae Robu: în conflictul național creat sunt de partea USR. Fostul primar îl face praf pe Florin Cîțu: nu este dotat pentru munci intelectuale

Fostul primar al Timișoarei îl atacă în termeni extrem de duri, dar realiști, pe actualul premier Florin Cîțu.

Nicolae Robu consideră că un asemenea personaj nu este capabil de munci intelectuale.

“DUPĂ CE PNL A DAT ȚĂRII PRIM-MINIȘTRI PRECUM: Ion C. Brătianu, Dimitrie Sturdza, Ion I.C. Brătianu, Ion Gheorghe Duca, iată unde s-a ajuns din Decembrie 2020: la Florin Cîțu! Ce lipsă de respect mai mare față de propria istorie își poate cineva imagina, ce afront mai mare la adresa românilor, decât continuarea cu Florin Cîțu ca Prim-ministru?!“, scrie Nicolae Robu.

Dl Cîțu a picat la treaptă – înseamnă că nu ești dotat pt profesii intelectuale

“Doar două lucruri menționez, necunoscute de către noi, românii de rând și nici măcar de către noi, PNL-iștii de rând, ca mine, când dl Cîțu a fost numit Prim-ministru, în Decembrie 2020: Dl Cîțu a picat la treaptă și apoi la admiterea la facultate! Păi când nu ești în stare să treci  asemenea examene -mai ales primul!-, înseamnă că nu ești dotat pt profesii intelectuale! Poți fi demn de tot respectul, de un respect cu nimic mai prejos decât cel acordat intelectualilor, ca bun instalator -chiar astăzi am cunoscut unul excepțional, în fața căruia “îmi scot pălăria”!-, zidar, lăcătuș, funcționar, lucrător agricol, etc, dar n-ai cum să fii bun în profesii intelectuale și, cu atât mai mult, n-ai cum să fii bun de Prim-ministru! N-ai cum să fii bun pt țara ta, eventual poți fi bun pt alții! Iar eu am tăria să o spun! A înșelat o bancă! Cu cât, în ce împrejurări, nici nu mai contează! A ÎNȘELAT! Iar României, în condițiile imaginii de hoți create oricum nouă, românilor, ca popor, de unii dintre compatrioții noștri de o anumită etnie, îi este fatal un Prim-ministru trișor în relația cu o bancă! Chiar dacă, din politețe diplomatică, nimeni nu o spune!“, consideră fostul primar al Timișoarei.

Dacă aș fi fost usr-ist și eu aș fi spus cum spun usr-iștii

“D-le Cîțu, lăsați-ne! Vom putea avea FĂRĂ DV un program de dezvoltare locală adevărat -nu unul făcut pt voturi!-, cu criterii clare de acordare a banilor, criterii sănătoase, nu maligne ca cele cu care operați dv, concret: “ești cu mine, primești bani de dezvoltare, nu ești cu mine, nu primești bani de dezvoltare”. Oricât de ostil mi-a fost și îmi e mie USRPLUS și dincolo de războiul meu cu usr-istul Dominic Fritz, primar fără dubii ilegitim al Timișoarei, pe care îl consider catastrofal pt Timișoara, nu ezit să o spun: în conflictul național creat, sunt de partea USR sau, în altă exprimare, dacă aș fi fost usr-ist, și eu aș fi spus cum spun usr-iștii: vrem să guvernăm România în continuare  împreună cu PNL și UDMR, vrem dezvoltare locală, dar FĂRĂ CÎȚU! Condiție sine qua non!“, sunt concluziile lui Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole