Timiș: Partidul Umanist Social–Liberal în frunte cu Titu Bojin, fost șef al CJ Timiș, îl susține pe Alfred Simonis la președinția Consiliului Județean

Organizația Județeană Timiș a Partidului Umanist Social – Liberal (PUSL), a decis în cadrul Biroului Politic Județean, susținerea candidaturii lui Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților, la alegerile pentru președinția Consiliul Județean Timiș din iunie 2024, arată filiala într-un comunicat de presă.

După cum se cunoaște, Alfred Simonis este președintele  PSD Timiș și în acest an va candida din partea alianței PSD-PNL. Această decizie vine în contexul în care, la șefia județului este nevoie de un nou suflu, cu experiența de conducere și viziune. Timișul şi întreaga regiune a Banatului merită o reprezentare puternică şi dedicată pentru bunăstarea cetățenilor, într-o țară frumoasă precum România, într-o Europă unită și prosperă. PUSL Timiș vede în Alfred Simonis, omul care poate ajuta Timișul din postura de președinte al Consiului Județean Timiș și pe timișeni deopotrivă, de a transforma județul nostru într-un model pentru celelalte județe din țară. Prin experiența acumulată de-a  lungul timpului la nivel înalt, Alfred Simonis este persoana potrivita pentru a ocupa cea mai înaltă funcție din județ. Timișul trebuie readus acolo unde a fost altădată, să fie iarași județul etalon în țară, să fie fruncea, deoarece există un potențial enorm de dezvolare și bunăstare, trebuie doar ales omul potrivit la locul potrivit“, a declarat președinte PUSL Timiș, Titu Bojin.

PUSL Timiș va avea propria listă de candidați pentru Consiliul Județean Timiș cu oameni din mai toate domeniile de activitate, cu experiența profesională și administrativă dovedită de-a lungul anilor.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole