USR Timiș: Alin Nica, vânzătorul de gogoși electorale – în campanie promitea stadion ca-n Occident

USR Timiș a reacționat astăzi la o declarație pe care șeful CJ Timiș a acordat-o la TVR Timișoara și în care spune că Timișoara nu va avea un stadion nou prea repede.

“(…)mai durează câțiva ani buni până când acest obiectiv de infrastructură sportivă va prinde contur(…)”, a spus Alin Nica.

“În campanie, Alin Nica ne-a vândut gogoși, promițând stadioane la fel ca în occident, ca Allianz Arena sau stadionul Ajax. Practic, acesta ne-a confirmat că instituția pe care o conduce nu poate face nimic pentru infrastructura sportivă în viitorul apropiat. Cireașa de pe tortul haosului din infrastructura sportivă s-a produs la meciul dintre Politehnica Timişoara și Petrolul Ploiești, unde clubul timișorean a fost nevoit să suporte o umilință dureroasă din cauza instalației de nocturnă care a picat de două ori. Ca urmare, clubul a pierdut cu 0-3 „la masa verde”. Acum, Consiliul Județean Timiș a decis închiderea pentru toate competițiile sportive și demolarea stadionului „Dan Păltinișanu”, fără a avea în plan o altă soluție concretă. De altfel, în bugetul pe anul acesta al CJ Timiș sunt prevăzuți bani doar pentru demolarea stadionului, însă nu se știe data la care va intra în execuție“, susține USR Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole