Guvernul liberal a aprobat construirea unei săli polivalente la Constanța. Despre cea de la Timișoara nu se mai știe nimic

La propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Guvernul a decis, în ședința de astăzi, alocarea a 113.906.000 de lei, odată cu reaprobarea indicatorilor tehnico-economici, pentru implementarea proiectului de investiții “Sală Sport Polivalentă – 5.000 locuri”, în municipiul Constanța.

“Sala polivalentă din Constanța va avea 3 niveluri, cu un total de 18.500 mp și o capacitate de 5.000 de locuri. Din punct de vedere funcțional, clădirea va cuprinde: zona terenului de joc cu caracter multifuncțional, dimensionată pentru terenuri de handbal, baschet și volei, cu zonă de protecție specifică fiecărui sport. De asemenea, noua sală polivalentă va fi prevăzută și cu o zonă cu gradene, care va asigura locurile pentru public, spectatori VIP și reprezentanți ai presei, precum și locuri destinate persoanelor cu dizabilități“, conform MDLPA.

Despre sala polivalentă de la Timișoara nu se mai știe nimic, s-a așternut liniștea, după celebrele dispute între Nicolae Robu și Călin Dobra, care au ținut capul de afiș ani de zile.

PNL Timiș nu a mai fost niciodată preocupat de sala polivalentă de la preluarea mandatului de către Alin Nica și Dănuț Groza.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole