FOTO. Timiș: dezastru în Moșnița Nouă – o femeie abia mutată în comună este șocată de noroaiele apărute după ploaie și de condițiile proaste de trai: “vă aștept cu iluminatul că lumina de la Lună nu mă ajută“

Moșnița Nouă continuă să fie probabil cea mai nămoloasă comună din periurbană a Timișoara.

Extinderea imobiliară masivă și necontrolată, pe câmpurile care altă dată erau cultivate cu cucuruz sau lăsate pârloagă, a făcut ca administrația locală să nu poată să țină pasul cu asigurarea utilităților necesare.

Imaginile de după ploile din ultimul timp, de mai jos, surprinse de o femeie care spune că abia s-a mutat în comună sunt grăitoare, și nu mai necesită niciun comentariu.

La multi ani tuturor! Oare cum e posibil in 2024 inca sa avem astfel de străzi într-o comună de lângă Timișoara ( capitală Europeană)  Când se asfaltează? Sau când se pune piatră?  M-am mutat aici de curând, dar sunt zile în care mă sperie să trec prin cele două bălți mari pentru că nu știu cât de adânci sunt! Mai ales când ploua mai mult! Să nu mai zic de restul gropilor și de noroiul care este până la genunchi!  În poze pare mai bună strada. Este strada Veveriței, dacă vor cei de la Primărie să știe.  Vă așteptăm cu drag! Inclusiv cu iluminatul public, că luna nu mă ajuta prea mult. Văd că se construiește mult în zonă, însă nu mi se pare normal, dacă iau o casă lângă Timișoara să trebuiască să trec strada cu cizme de cauciuc.  Multumesc!“, a scris miercuri, 3 ianuarie, A.H., pe Facebook.

Poate însă unul mic.

Moșnița Nouă este condusă de un primar PNL Timiș, Florin Bucur, cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru conflict de interese și are un vicepreședinte PNL al Consiliului Județean, în persoana lui Alexandru Proteasa, samsar imobiliar și găsit deja de Agenția Națională de Integritate în conflict de interese, al cărui aport la îmbunătățirea condițiilor de viață se lasă așteptat deși mai e puțin până se termină mandatul.

Timișul la nivel european – sloganul PNL din 2020! Nu uitați, cum v-au păcălit!

Recomandările noastre

Cele mai citite articole