FOTO. La PNL Timiș este ca pe Titanic – barca se scufundă, iar conducerea petrece – la ceaune la Bethausen au fost surprinși Alin Nica, Dănuț Groza și Cosmin Șandru

PNL Timiș se află în plin scandal, iar un grup semnificativ de primari cer schimbarea conducerii în frunte cu Alin Nica și Dănuț Groza, așa cum puteți citi AICI.

Ca pe Titanic în tabără Alin Nica cântă muzica deși bărcuța penelistă a luat apă și se scufundă cu repeziciune.

Așa se face că Alin Nica, Dănuț Groza, deputatul cercetat de DNA pentru corupție, Cosmin Șandru și primarul incompatibil al comunei Belinț, Laurențiu Târziu, s-au aflat la “Festivalul Ceaunelor și Răchiei de la Bethausen“, unde primar este un traseist plecat în 2020 de la PSD la PNL, Ioan Lihoni.

Din fotografiile primite de redacția Buletin de Timișoara de la mai mulți participanți se vede cum fruntașii peneliști umflă mațul fără să respire, fiind extrem de preocupați să aibă burta plină.

Vizita poate fi interpretată și ca o căutare disperată de aliați deoarece tabără Alin Nica/Dănuț Groza se tot subțiază pe zi ce trece.

Ieri, primarul PNL din Deta, Petru Roman, spunea că s-a solicitat conducerii centrale schimbarea fruntașilor de la Timiș.

Ne-am întâlnit cu președintele partidului, domnul Nicolae Ciucă, domnul secretar general, Lucian Bode și cu domnul prim-vicepreședinte, Rareș Bogdan. A fost acolo deoarece suntem nemulțumiți de ce se întâmplă în cadrul filialei și am cerut schimbarea conducerii filialei Timiș, adică Nica Alin din funcția de președinte și Groza Dănuț din funcția de secretar general. Am explicat tot ce era de explicat, dar și dânșii cunoșteau chiar mai bine decât noi situația din Timiș și urmează să se ia măsurile de rigoare. Dânșii vor fi cei care vor lua măsuri, nu noi. Sper că se vor lua măsurile cât mai repede, ei cunoșteau situația în care ne aflăm și dacă vor să aibă rezultate bune în Timiș trebuie să ia o măsură, că așa nu putem continua“, a declarat Petru Roman, citat de Radio Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole