Nicolae Robu, supărat nevoie mare că Dominic Fritz i-a luat statutul de starletă – s-a apucat de spus bancuri cu nemți

“Cântarea“ de la Filarmonică de duminică a primarului Dominic Fritz a născut mari pasiuni la nivelul opiniei publice din oraș, dar și în lumea politică.

Cei mai vehemenți contestatari au fost doi PSD – iști, subprefectul Sorin Ionescu și fostul șef al CJ Timiș, Călin Dobra, care a adaptat o frază utilizată de Buletin de Timișoara la adresa partenerului său de fotografii Alin “Săteanul“ Nica, actualul șef al CJ Timiș – “Poți scoate țăranul din sat, dar nu poți scoate satul din țăran“ – și, probabil din lipsă de idei politice, s-a adresat primarului Timișoara cu formularea  – “Domnul primar Fritz a ieșit din cor, dar n-a ieșit corul din el!“.

La fel de supărat alături de cei doi PSD-iști a fost Nicolae Robu, fostul primar al orașului, un bine cunoscut interpret și chiar compozitor de balade rock, care a reacționat pe Facebook.

Nicolae Robu nu a dorit să aprecieze prestația artistică a actualului primar și s-a mărginit la un banc, nu tocmai de spus sau de scris mai ales în Săptămâna Mare.

“Ieri, în contextul șirului de incompetențe etalat de Primarul Fritz, culminând cu lăsarea timișorenilor fără apă caldă și căldură în maternități, spitale, creșe, grădinițe, școli, locuri de muncă și locuințe, cu amenda istorică de 21 milioane euro, cu mizeria fără precedent din oraș, etc, etc, acesta a susținut un număr de cântat muzică populară pe scena filarmonii timișorene. Desigur, totul în disperare de cauză, în încercarea de a-i mai îmbuna pe timișoreni, aceștia ajungând să-l hulească, să-l gonească, de-a dreptul, pe unde-l prind, pt tot răul făcut orașului de un an și jumătate de când e Primar. Ei bine, la o postare a știrii pe pagina Orasul Timisoara, un timișorean, semnat Dan Szimpatikus Ember Ionescu, a scris pe post de comentariu:

“Vine un copil neamț acasă de la școală și are loc următorul dialog între tatăl lui și el:

Tatăl:

-Ce notă ai luat astăzi?

Copilul:

-4 la matematică!

Buf, taică-său îi dă o palmă!

A doua zi, aceiași poveste:

Tatăl:

-Ce notă ai luat azi?

Copilul:

-10 la muzică!

Buf, taică-său, din nou, îi dă o palmă!

Copilul:

-Dar, tată, am luat nota 10!

Tatăl:

-Măi, tu după ce că ești prost, mai și cânți?!” 

Evident, povestioara n-are nicio legătură cu relatarea din prima parte a acestei postări, iar etnia copilului e chiar lipsită de orice relevanță!“, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole