Reacții diferite în lumea politică la “cântarea“ primarului Dominic Fritz – USR-iștii se mândresc, PSD-iștii înfierează cu mânie proletară

Primarul Dominic Fritz a surprins pe toată lumea seara trecută când a urcat pe scena de la Sala Capitol și a interpretat fragmente dintr-o melodie populară bănățeană, așa cum puneți citi AICI.  

Mulți membri ai USR au fost încântați de prestația liderului lor, așa cum este Rodica Militaru care a distribuit pe pagina sa video-ul cu primarul, iar alții, precum consilierului local Răzvan Stana, și-au exprimat pe Facebook aprecierile. Nu același lucru s-a întâmplat în tabără PSD.

“De câte ori îl văd sunt emoționat. Un om ce putea să facă orice altceva. A venit în România, acum 20 de ani, să facă bine. Și de atunci a rămas, îndrăgostit de Banat, de Timișoara. Și face bine ce face, încercând mereu să schimbe mentalități, pentru a putea schimba apoi un ORAȘ. Știu…ce o să spună unii, dar sincer nu-mi pasă. Sunt fan declarat, am tot spus, nu mă pot abține. Alături de Primarul meu, Dominic Samuel Fritz“, a scris Răzvan Stana.

PSD-iștii au fost mai mofturoși și nu au gustat interpretarea primarului, ba chiar au înfierat-o cu mânie proletară, așa cum a făcut subprefectul PSD de Timiș, Sorin Ionescu.

“Nu vă mai dați în spectacol, ignorând problemele Timișoarei! În timp ce orașul este sufocat de mizerie, în timp ce copiii noștri nu au unde să se joace, în timp ce tramvaiele circulă mai rar decât avioanele, în tot acest timp primarul Timișoarei cântă, iar scena unui templu al culturii locale se cutremură. Am înțeles cu toții gafa închirierii Filarmonicii pentru un „altfel” de concert și că acum, probabil, s-a dorit o „spălare a rușinii”. Fac un apel către domnul Fritz, pe care îl rog să își ia în serios rolul de primar! Curățați orașul, rezolvați problema apei calde, oferiți cetățenilor condiții decente de a locui în Timișoara și turiștilor o capitală culturală europeană, fără să ne facem de râs!“, a scris Sorin Ionescu.

Interpretarea primarului mai jos.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole