Fețele PNL-iștilor din Timiș la vederea lui Nicolae Ciucă – de neprețuit. Gândul la scaunele care se mișcă îi înspăimântă

PNL Timiș a postat pe pagina de Facebook două fotografii de la Congresul extraordinar de astăzi, 10.04.2022, în urma căruia a fost ales, după doar șase luni, un nou președinte al partidului, în persoana generalului-premier Nicolae Ciucă.

Organizația s-a remarcat vara trecută ca fiind printre cele mai vocale susținătoare a lui Florin Cîțu, dovadă fiind și bâlbâiala șefului PNL Timiș de săptămâna trecută când a declarat AICI că schimbarea lui Florin Cîțu este “un fake news“ pus la cale de “uneltele PSD“.

Astăzi, printre “uneltele PSD“ s-a numărat și Alin “Săteanul“ Nica care a fost surprins într-una dintre fotografii dând mâna rece, distant, dar cu un rânjet de om fals, nemascat însă, pe chipul stins și supt, cu noul președinte al PNL, pus de “uneltele PSD“, Nicolae Ciucă.

Se remarcă totodată figura consternată, înspăimântată, a subprefectului Ovidiu Drăgănescu, al cărui scaun depinde de premier, și fața curioasă ca la un accident rutier, venit ca “Țața în târg“, a viceprimarului Timișoarei Cosmin Tabără. Doar “prostolocul“ de vicepreședinte al CJ Timiș, samsarul imobiliar de la Moșnița Nouă, Alexandru Proteasa, schițează un zâmbet tâmp cu limba scoasă afară (cel din stânga, cu cerculeț roșu).

Din a doua fotografie, cea de grup, aflăm o mare parte din delegația care a fost deplasată de filiala Timiș a PNL la București.

Potrivit unui comunicat al PNL Timiș la congresul extraordinar au participat 33 de delegați, iar în poza de grup sunt 27 de persoane, câteva dintre ele fiind de nerecunoscut, atât de neimportanți sunt la nivelul filialei.

Printre aceste persoane prezente în fotografie amintim pe: Alin “Săteanul“ Nica – șeful PNL Timiș, cercetat de ANI pentru conflict de interese; Adrian Lulciuc – șeful Poștei Timișoara, cercetat de ANI pentru incompatibilitate și conflict de interese; deputatul Cosmin Șandru – trimis în judecată de DNA pentru corupție; Laurențiu Târziu – primarul din Belinț, declarat de ANI în incompatibilitate cu funcția publică; Gabriel Cruciat – șef al ARR Timiș , partenerul de tenis al lui Alin “Săteanul“ Nica; Silvia Rotaru – consilieră a senatorului Alina Gorghiu; Sorina Ciurlea – șefa femeilor peneliste, a cărei performanță la alegerile trecute a făcut ca prima femeie pe lista PNL de la Consiliu Județean să fie abia spre locul 20; Iosif Nicoară – zis “Borsetă“, află AICI de ce, consilier personal al lui Alin “Săteanul“ Nica la CJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole