Liviu Cocean, PNL Timiș: „Pe unii din partid de la citit îi dor picioarele”. Consilierul județean anunță pregătirea de fraudare a alegerilor județene

Consilierul județean PNL Timiș, Liviu Cocean explică într-o postare pe Facebook cum s-a ajuns la scandalul de ieri, de la alegerile din PNL Timișoara.

„De la început, ca să nu existe dubii: „Toată șarada asta cu excluderea este doar o fumigenă, o perdea de fum în spatele căreia se dorește organizarea discreționară/fraudarea alegerilor de la județ !!! Totodată se dorește intimidarea primarilor și a liderilor organizațiilor din județ…Problema lor este că după ziua de ieri, NIMĂNUI NU MAI TREBUIE SĂ-I FIE FRICĂ ÎN PNL TIMIȘ!„, își începe șarja Liviu Cocean.

Liviu Cocean dezvăluie planul de preluare ostilă a organizației

Graba, amatorismul și modul discreționar în care s-a dorit „tranșarea” alegerilor de la PNL Timișoara se dorește a fii replicate și la PNL Timiș. Ca să fie limpede pentru toată lumea…Pentru ziua de ieri „pseudo-organizatorii” au avut 2 planuri, A și B:

A) Primul plan a fost pus în aplicare în ultimele două săptămânii de dinaintea adunării de alegeri prin epurarea „adversarilor” din convocator, prin șantajarea și amenințarea liderilor opoziției, prin implementarea unor măsuri total nestatutare de organizare a alegerilor, schimbarea până în ultima clipă de mai multe ori a locației și orei, convocarea din partea organizatorilor + promovarea propriului candidat de pe același număr de telefon pentru a „inocula membrilor o voință unitară” și (cireașa de pe tort 😤) contractarea unei firme de pază pentru a ne intimida. Dacă ați fi simțit că planul și-a atins țintele  ați fi lăsat alegerile să continue pentru a vă unge propria conducere, chiar dacă în spate nu avea susținerea majorității reale. Ghinionul vostru este că toți am rămas drepți, nimeni nu a trădat și ne-am împotrivit abuzurilor. Din acel moment ați știut că pierdeți și ați trecut la Planul B), prin care ați încercat anularea alegerilor, pe diverse motive. Este de-a dreptul penibil să aștepți 2 ore, să vezi „cum iese treaba”, legalizând totodată desfășurarea alegerilor, după care să spui: EU decid că trebuie să plecați toți acasă, după ce ați stat în ploaie, v-am înghesuit pe o singură ușă (!!!) femei gravide, femei cu copii, bătrâni și „restul””, mai precizează Liviu Cocean.

Mesaj către conducerea județeană: „Vă credeți ZEI”

„Nu ați avut nici o problemă să vă batjocoriți proprii colegi care au dus atâtea campanii în numele PNL și „v-au cocoțat acolo sus de unde vă credeți ZEI”! „CUI ÎI ESTE FRICĂ DE PROPRII COLEGI DE PARTID de are nevoie de firmă de pază care să îi apere ?!? VINDEȚI IEFTIN BĂIEȚII și când vine vorba de cunoașterea statutului și regulamentelor PNL demonstrați un amatorism execrabil pentru care am o vorbă: „Pe unii de la citit îi dor picioarele”. Ieri v-am „dezbrăcat” politic ca să vă descopere lumea în toată splendoarea, iar ce s-a văzut a fost de-a dreptul nedemocratic. Cei care ne condamnați pe cei care ieri am fost făcuți GOLANI trebuie să știți un singur lucru: ESTE DE DATORIA FIECĂRUI LIBERAL SĂ-ȘI DOREASCĂ ȘI SĂ ACTIONEZE PENTRU A AVEA ȘANSA SĂ ACTIVEZE ÎNTR-UN PARTID CURAT, DEMN, ONORABIL !Aveți toată încrederea, PNL Timiș va ieși mai întărit, mai puternic și mai curat după aceste alegeri ! Dumnezeu să ne ajute și să ne lumineze ! 🙏 Alegem să fim mai buni în fiecare zi!”, își încheie Liviu Cocean mesajul.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole