Alin Nica moare în continuare de dragul lui Florin Cîțu, dar i-a despărțit decizia familiei liberale

Alin Nica continuă să fie un veritabil personaj penibil al politicii locale, care în ciuda aerelor de mare combinagiu european, a rămas tot un biciclist de pe ulița satului Dudeștii Noi, un om fără de căpătâi, care ce spune pe scara avionului la decolare, nu mai este valabil la debarcare, probabil din cauza presiunii provocate de altitudinea mare la care se află și care pare că îi întunecă capul plin de secrete din care țâșnesc periodic lucruri fără noimă. Să fii ultimul dintr-o clasă de 40, asta da performanță politică, care să vedem dacă îl mai poate propulsa măcar ca viceprimar la Dudeștii Noi, că Ion Goșa, actualul primar, sigur nu-l va lăsa în locul său. Sau poate va lua loc pe aceeași băncuță de pe același trotuar cu amicul său politic de la Lugoj, așteptând amândoi un Ayatolah de pe centură căruia să-i care trolerele.

După momentul de un penibil văzut și de pe balta din Dudeștii Noi, în care Alin “Săteanul” Nica susținea că schimbarea lui Florin Cîțu Mîțu este un fake news pus la cale de colegii săi “uneltele PSD” uitând că nașul său este un pesedist veritabil, l-am numi așa pe primarul din Becicherecu Mic, Raimond “Casa” Rusu, a venit și momentul în care șeful PNL Timiș, subalternul lui Dănuț “Jumbo” Groza, să justifice despărțirea de mare sa iubire politică Florin Cîțu Mîțu.

Momentul a fost unul emoționant-tragic și s-a lăsat cu inimi zdrobite și lacrimi pe obraji, șterse poate cu o batistuță scoasă dintr-o sau de o borsetă, deoarece doar familia liberală cinică, fără inimă, s-a opus acestei iubiri telenovelistice, care de ieri a devenit interzisă. A lipsit doar Alinuța “FărăRușine” Gorghiu care să-i așeze în poală pe cei doi amorezi și să le mângâie tandru părul tot mai puțin după zicala “părul bun părăsește capul prost”.

”Nu sunt un trădător şi nu mă răzgândesc, dar constatând că este o majoritate covârşitoare, m-am supus majorătiţii şi domnul Cîţu s-a supus majorităţii, dându-şi demisia onorabil, pentru că nu avea susţinerea în filiale. Nu mă dezic de Florin Cîţu, pe care l-am susţinut la Congres, nu credeam că se va realiza aşa de rapid şi că dorinţa de schimbare este atât de mare. Discutând cu colegii, s-a ajuns cu colegii la această decizie de a depăşi acest moment cât mai elegent, fără scadal”, a spus șeful PNL Timiş, Alin Nica, cercetat de ANI pentru conflict de interese în mai multe dosare, la Profit TV, recunoscând astfel că nu avea habar de ce se întâmplă în partid și că analiza situației politice l-a depășit complet, la fel cum este depășit și de pălăria prea mare, vorba unui actual consilier de-al său, care este Consiliul Județean Timiș.

Cine o fi fost totuși dintre cei doi în rol de Sclava Isaura? O celebră telenovelă de prin anii 90’.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole