Dumbrăvița: beizadeaua Alina Sperlea, eveniment de 15.000 de euro deși nu are venituri declarate – consiliera locală este susținută de liderii PSD Timiș, Sorin Grindeanu și Alfred Simonis

Consilierul local Pro România din comuna Dumbrăvița, Alina Sperlea, care se autointitulează a fi o beizadea, care ar putea candida anul viitor la funcția de primar din partea PSD, fiind susținută de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu și de președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, care este și șef interimar al Camerei Deputaților, este într-o continuă campanie electorală mascată.

Sâmbătă, 7 octombrie, beizadeaua Alina Sperlea organizează un nou eveniment în comună, așa cum anunță pe pagina sa de Facebook.

Dragi prieteni, Pe 7 octombrie, vă invit cu drag la Lac Festival! Este un eveniment de neuitat, iar prima ediție promite să fie una de excepție. Avem pentru voi, o listă impresionantă de artiști care vor urca pe scenă pentru a vă oferi momente memorabile: Talisman, Andreea Banică, Sean Norvis, Ro-Mania, Carmen Popovczi Dumbravă, Otilia Obrad, Crina Corb, Ansamblul Timișul, Ansamblu Florile Mureșului din Vladimirescu, Arcașul Dac Cristi Dancau și animatorii noștri de la Happy Team. 7 octombrie va fi o zi specială, o ocazie perfectă pentru a ne reîntâlni și de a petrece timp de calitate împreună. Vă aștept cu mare drag la Lac Festival să ne bucurăm împreună de atmosfera incredibilă pe care o vom crea. Veniți cu toții și aduceți cu voi energia pozitivă! Cu drag, Alina“, scris consiliera locală.

Anterior, programul evenimentului a fost transmis presei prin email de către Furnica Media, societate comercială din sectorul 4 din București.

De asemenea, într-un video de prezentare a evenimentului, se specifică că totul este organizat de către Alina Sperlea în calitate de consilier local.

Ei bine, evenimentul este estimat la circa 15.000 de euro, având în vedere lista invitaților

Însă, Alina Sperlea, potrivit declarației de avere din 2023, nu are niciun fel de venituri decât indemnizația de consilier local de 8.000 de lei și alocațiile copiilor.

Așadar, de unde are bani consiliera locală din moment ce din documentele oficiale reiese că este falită.

Răspunsul îl dă chiar beizadeaua de Dumbrăvița care cunoaște singură că nu are venituri.

Nu vă mai bateți capul de unde am banii, unde dorm cu cine dorm? Vă spun eu, mama mea este milionară, eu sunt beizadeaua familiei. Sunt singură la părinți, așa că, mama îmi permite orice. Sper că v-am lămurit, în caz că nu, vă trimit un extras de cont al mamei“, a comentat Alina Sperlea pe Facebook, anul trecut.

Alina Sperlea a putut fi văzută weekendul trecut la Conferința Județeană de alegeri a PSD Timiș, alături de Sorin Grindeanu și Alfred Simonis.

Buletin de Timișoara va sesiza Agenția Națională de Integritate pentru a verifica averea consilierei locale Pro România, Alina Sperlea, și proveniența banilor.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole