Dramă la Spitalul de Copii din Timișoara – o fetiță de 2 ani și 6 luni a murit în camera de gardă – părinții spun că procedurile medicale au dus la decesul copilei

Acuzații grave la adresa medicilor de la Spitalul de Copii din Timișoara.

Raisa, o fetiță de 2 ani și 6 luni, a murit subit la trei ore după ce a ajuns în camera de gardă a unității sanitare, scrie antena3.ro.

Părinții copilei spun că procedurile efectuate de cadrele medicale din urgență i-ar fi adus sfârșitul micuței.  

Calvarul părinților din Timișoara a început în urmă cu două zile. Mama a fost cea care a sesizat că pe corpul copilei au apărut câteva pete albastre. S-a speriat, așa că a mers de urgență la spitalul Louis Turcanu, unde a cerut ajutorul medicilor.   

Femeia spune că în jurul copilului s-au adunat zece rezidenți. Potrivit femeii, aceștia ar fi încuiat ușa cu cheia și nu ar fi lăsat-o să intre la copil.  

Părinții sunt convinși că medicii au greșit procedurile efectuate iar asta i-ar fi adus sfârșitul Raisei. Aceștia povestesc că fetița nu era un copil bolnăvicios, însă în urmă cu două seri ar fi făcut febră.  

Medicii se apără și susțin că decesul copilei ar fi fost provocat de o boala subită. 

Trupul neînsuflețit al Raisei a fost dus la Medicina Legală. Legiștii vor stabili cu exactitate cauzele decesului. Părinții Raisei vor depune o plângere pentru malpraxis la politie dar și la Colegiul Medicilor.  

Pagina de Facebook a mamei a fost inundată de mesaje de condoleanțe. 

”Sufletul și inima mea, zâmbetul meu, jumătate din inimă a murit cu tine… Viața mea, Raisa, ne-ai lăsat cu durere în suflet! Mai ales pe mine… De ce m-ai lăsat, suflet minunat?”, a scris mama fetiței pe rețeaua socială. 

”Doamne, Dumnezeule, nu se poate așa ceva! Înger mic! Condoleanțe!

Dumnezeu să aibă grijă de suflețelul ei și pe voi să vă întărească în aceste momente groaznice.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Drum lin spre ceruri, fetiță cu chip de înger! Iar vouă multă putere să puteți trece peste aceasta mare durere!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate. 

Recomandările noastre

Cele mai citite articole