Bătaie la Timișoara noaptea trecută într-o parcare – mai mulți tineri au provocat apoi și un accident rutier

1. La data de 30.08.2022, în jurul orei 01:45, polițiștii și jandarmii timișoreni au fost sesizați să intervină la o altercație între mai mulți tineri, ce a avut loc în parcarea unei societăți comerciale de pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara. Ulterior, aceștia s-au urcat în autovehicule, iar la intersecția străzilor Circumvalațiunii cu Gheorghe Lazăr, cele două autovehicule au fost implicate într-un accident soldat cu pagube materiale, unde conducătorii auto au continuat altercația.

La fața locului a fost găsit un conducător auto, un bărbat în vârstă de 24 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

Totodată, polițiștii Secției 4 Timișoara au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii incidentului și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

2. La data de 30.08.2022, în jurul orei 02:20, polițiștii Serviciului Rutier Timiș, au oprit pentru control pe strada Budai Deleanu, din Timișoara, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla sub influența substanțelor psihoactive,

În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Liviu Dragnea va fi eliberat din închisoare

Tribunalul Giurgiu a admis joi cererea de eliberare condiţionată din închisoare depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole