Timișoara: femeie lăsată fără telefon în Parcul Poporului. Un tânăr de 18 ani i-a dat cu spray lacrimogen

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au identificat și depistat duminică, 22 ianuarie, în localitatea Nădrag din județul Timiș,un tânăr,în vârstă de 18 ani, bănuit de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 15 ianuarie, în jurul orei 08:00,în Parcul Poporului din Timișoara, acesta ar fi sustras din mâna unei femei telefonul mobil și a fugit. Femeia a pornit după el, iar când s-a apropiat, tânărul i-a pulverizat în față spray iritant lacrimogen, reușind să păstreze telefonul furat și să părăsească locul faptei.

“La data de 22 ianuarie, în urma investigațiilor efectuate, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș. Prejudiciul a fost recuperat”, transmite IPJ Timiș.

Luni, 23 ianuarie, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, pe numele acestuia fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Timiș: 10 milioane de țigarete confiscate de DIICOT și Poliția Română – țigările proveneau din Ucraina și Moldova și erau importate ca dulciuri și bomboane de un grup infracțional cu ramificații și în județul Timiș care era controlat în afara țării de cetățeni ucraineni

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și ai Direcției de Investigare a Criminalității Economice din Poliția Română, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole