Polițiștii din Timiș au depistat în trafic un bărbat care nu avea permis și altul cu alcoolemie de 1,05 mg/l

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș doi bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere.

Au fost întocmite dosare penale.

La data de 16 decembrie, în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lugoj au oprit pentru control, pe strada Bocșei, din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 31 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Totodată, la data de 16 decembrie, în jurul orei 16:40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făget și Secției 10 Rurală Făget au depistat, în localitatea Dumbrava din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole