Două poduri de pe drumurile naționale din Timiș – la Jebel și Denta – intră în reparații

În urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor, DRDP Timișoara a desemnat câștigătorul pentru trei contracte de întreținere periodică a trei poduri situate pe drumuri naționale din județele Timiș și Caraș-Severin.

➡ “Execuție lucrări de întreținere periodică, prestări servicii de proiectare (faza PTh) şi Asistenţă tehnică la obiectivul “Pod pe DN 59 km 23+073 peste pârâul Timișul Mort la Jebel“ – Ofertantul desemnat câștigător este PORR Construct, cu prețul de 1.254.531,85 lei plus TVA.

➡ Execuție lucrări de întreținere periodică, prestări servicii de proiectare (faza PTh) şi Asistenţă tehnică la obiectivul „Pod pe DN 59 km 48+391 peste râul Bârzava la Denta” – Ofertantul desemnat câștigător este PORR Construct, cu prețul de 1.850.261,77 lei plus TVA.

➡ Execuție lucrări de întreținere periodică, prestări servicii de proiectare (faza PTh) şi Asistenţă tehnică la obiectivul “Pod pe DN 57 km 144+800 peste pârâul Răcășdia la Răcășdia“ – Ofertantul desemnat câștigător este PORR Construct, cu prețul de 1.666.856,04 lei plus TVA“, se arată într-un comunicat al DRDP Timișoara.

Lucrările care vor fi executate la infrastructura și la suprastructura podurilor au scopul de a spori condițiile de siguranță a traficului.

“Sursele de finanțare pentru cele investiții sunt din venituri proprii și transferuri de la bugetul de stat pentru activitatea de întreținere. După finalizarea proiectelor tehnice, execuția lucrărilor este estimată a începe, succesiv, din luna iunie 2022“, mai precizează sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole