Două persoane încarcerate într-o mașină cuprinsă de flăcări după un accident pe un drum din Timiș. Un șofer a murit

Accident grav de circulație pe DJ592, la ieșirea din localitatea Albina. Două mașini s-au ciocnit puternic, iar una a luat foc. O femeie și un bărbat au rămas încarcerați.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD și un efectiv de 18 pompieri.

În accident au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau 3 persoane. În urma impactului, 2 victime au rămas încarcerate într-un autoturism care a luat foc. Incendiul a fost localizat de ceilalți participanți la trafic, fiind ulterior lichidat de echipajele de pompieri. Cele 2 victime au fost extrase și predate echipajelor medicale, o victimă în stare de inconștiență (sex feminin) și o victimă conștientă și cooperantă (sex masculin). Cealaltă persoană implicată în accident, sex masculin, a fost preluată de o ambulanță SAJ. Cele 3 victime vor fi transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate„, transmite ISU Timiș.

Pompierii militari asigură măsurile PSI necesare.

Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a condus un autovehicul pe DJ592 dinspre localitatea Albina către localitatea Chevereșu Mare, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontală cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 68 de ani. În urma impactului, din nefericire, conducătorul auto, în vârstă de 68 de ani, a decedat. Celălalt conducător auto și o femeie de 53 de ani, pasageră în autovehiculul condus de bărbatul de 68 de ani, au fost răniți și transportați la spital„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole