Dominic Fritz prezintă Timișoara la Paris – Alin Nica înfulecă o fasole în satul Bethausen

PNL Timiș se află de peste un an zile pe mâna unor “băieți de pe sate“ avându-i ca vârfuri de lance pe ruralul Alin Nica de la Dudeștii Noi și pe Dănuț Groza de la Sânnicolau Mare, un sat cu blocuri.

De la alegerile locale din 2020 și până în prezent două lucruri au caracterizat PNL Timiș: execuțiile politice și scandalul dus la rang de politică de partid și incompetența administrativă la Consiliul Județean.

Zilele trecute s-au întâmplat două lucruri extrem de elocvente pentru ce mai înseamnă astăzi elitismul liberal aplicat de “băieții de la sat“.

Lider de oraș vs. Lider de sat

În timp ce primarul Dominic Fritz, șeful USR Timiș, efectua o vizită Paris pentru a prezenta proiectul Timișoara Capitală Culturală 2023, Alin Nica, șeful PNL Timiș, efectua o vizită în satul Bethausen din Timiș, unde înfuleca o fasole la “Festivalul Ceaunelor și Răchiei“.

Pe 22 septembrie 2022, Buletin de Timișoara publica articolul “La PNL Timiș este ca pe Titanic – barca se scufundă, iar conducerea petrece – la ceaune la Bethausen au fost surprinși Alin Nica, Dănuț Groza și Cosmin Șandru“.

Așa se face că Alin Nica, Dănuț Groza, deputatul cercetat de DNA pentru corupție, Cosmin Șandru și primarul incompatibil al comunei Belinț, Laurențiu Târziu, s-au aflat la “Festivalul Ceaunelor și Răchiei de la Bethausen“, unde primar este un traseist plecat în 2020 de la PSD la PNL, Ioan Lihoni. Din fotografiile primite de redacția Buletin de Timișoara de la mai mulți participanți se vede cum fruntașii peneliști umflă mațul fără să respire, fiind extrem de preocupați să aibă burta plină“, se arăta în articol.

Pe 23 septembrie, Buletin de Timișoara publica articolul “Dominic Fritz promovează Capitala Culturală la Paris: voi invita înalți demnitari francezi să ne viziteze orașul“.

În cursul celor două zile, primarul Timișoarei se va întâlni cu Patrick Ollier, președintele „Metropole Paris” și primar al Rueil-Malmaison (oraș înfrățit cu Timișoara, care a făcut parte din rețeaua de orașe care a sprijinit Cernăuți, via Timișoara, la declanșarea războiului), cu reprezentanții Ambasadei României la Paris, ai Institutului Cultural Român (ICR) şi cu Ambasadoarea României la UNESCO, cu Pierre Cazeneuve, deputat francez și fost membru al cabinetului președintelui Macron“, se arăta în articolul respectiv.

Case closed, PNL Timiș?

Recomandările noastre

Cele mai citite articole