Timișoara: demisie din USR și din Consiliul Local – consilierea locală Ana Munteanu a renunțat la funcții – am încheiat un capitol

Consiliera locală Ana Munteanu a demisionat din Consiliul Local Timișoara și din USR.

Am intrat în politică venind din societatea civilă și cum sângele apă nu se face – după acești ani îmi este extrem de clar că puterea mea de muncă e mult mai utilă înapoi în comunitate, la firul ierbii. Aveam în plan să-mi finalizez mandatul de consilier local și abia apoi să mă retrag cu totul din politică. Dar, din motive profesionale, astăzi am decis să mă retrag din partidul din care făceam parte și implicit din funcția publică deținută. Cred că fiecare dintre noi trebuie să ne străduim să facem bine acolo unde ne găsim locul. Rămân cu gândul și sufletul alături de toți oamenii buni care aleg să facă politică și să lupte din administrație, cu tenacitate și motivație, pentru cetățeni. Am încheiat un capitol.  Merg mai departe cu toate motoarele pornite și cu toate forțele de care proiectele în care sunt implicată acum au mare nevoie în această perioadă!“, a anunțat Ana Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Ana Munteanu a pus bazele întreprinderii sociale OilRight, Borcanul cu ulei, dar și a mișcării Verde pentru Biciclete.

Imediat după câștigarea alegerilor locale din 2020 Ana Munteanu s-a făcut remarcată după ce s-a pus în fruntea jandarmilor împreună cu prefectul USR de Timiș, Zoltan Németh, și au descins la un hotel al omului de afaceri Dan Dinu în căutarea celor care nu respectau distanțarea socială și încălcau normele impuse de pandemia Covid-19.

Ana Munteanu a mai deținut și funcția de consilier personal al vicepreședintelui USR al CJ Timiș, Cristian Moș, fiind partenera sa de viață.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole