Dominic Fritz la două zile după ce Poliția Locală a dat un contract către firma unui penelist: ceea ce ne uneşte e o viziune comună

Primarul Dominic Fritz nu a avut încă nicio reacție publică în privința contractului pe care firma unui penelist, fost candidat PNL Timiș la Senat, Ionuț Gaiță, l-a primit de la Poliția Locală Timișoara, așa cum arăta Buletin de Timișoara AICI.

Totuși, primarul Timișoarei și-a făcut timp să transmită un mesaj politic halucinant dacă în privim în contextul dezvăluirii redacției noastre, rupt de realitatea din viața cotidiană a cetății și de agenda publică actuală.

“Am vorbit despre recentele evenimente din USR și despre direcția partidulului nostru. Ceea ce ne uneşte, indiferent de unde venim, e o viziune comună pentru România, o energie comună pentru a lupta cu un sistem care nu mai are răspunsuri pentru români. Trebuie să ne reconectăm la nevoile românilor şi la visele oamenilor pentru această ţară şi pentru vieţile lor. Cred și că primarii, cei care au câştigat alegeri, care au arătat că pot aduna o majoritate în comunităţile lor, trebuie să aibă un cuvânt greu de spus în partid, pentru că suntem conectaţi zi de zi la nevoile reale ale oamenilor“, a spus Dominic Frtiz.

Reamintim că primarul Timișoarei nu a avut nicio reacție nici la dezvăluirea Buletin de Timișoara că o firmă de avocatură folosită în scop personal de șeful CJ Timiș, Alin Nica are un contract de consultanță juridică cu ADID Timiș, asociație finanțată și de Primăria Timișoara, din conducerea cărei face parte și Dominic Fritz. Aceeași atitudine a fost adoptată și în privința contractului pe care secretarul general adjunct al PNL Timiș, Bogdan Ghelbere, îl are cu Retim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole