Nicolae Robu: nu m-am născut Primar – dacă timișorenii mă vor, pot să mai dedic viață din viața mea pentru ei

Fostul primar al Timișoarei a criticat pe Facebook anunțul actualului primar privind semnarea certificatului de urbanism pentru viitorul stadion al orașului.

Nicolae Robu nu a uitat să critice, în mod extrem de ciudat, și faptul că o delegație se va deplasa la București pentru a discuta despre stadion și sala polivalentă, delegație din care au făcut parte și colegii săi de partid, viceprimarul PNL Cosmin Tabără și vicepreședintele PNL al CJ Timiș, Alexandru Proteasa.  

“Stimați timișoreni, diligențele pt noul stadion “Dan Păltinișanu” al Timișoarei sunt inițiate de mine din 2012! Pe parcurs -nici nu mai știu în ce an-, am reușit să fac să fie înscris obiectivul pe așa-numita listă sinteză de investiții guvernamentale a Companiei Naționale de Investiții (CNI). În plus, am fost anunțați că o delegație, pleacă, cică, astăzi la București! Nu vă e rușine să cheltuiți banii publici doar să mergeți la CNI să vă faceți poze pt a manipula în continuare, căci evident că nu aveți ABSOLUT NICIO TREABĂ cu investiția?! Ce tragi-comicărie a ajuns să fie actul administrativ al Timișoarei! În plus, am fost anunțați că o delegație, pleacă, cică, astăzi la București! Nu vă e rușine să cheltuiți banii publici doar să mergeți la CNI să vă faceți poze pt a manipula în continuare, căci evident că nu aveți ABSOLUT NICIO TREABĂ cu investiția?! Ce tragi-comicărie a ajuns să fie actul administrativ al Timișoarei!, a scris Nicolae Robu.

Fostului primar îi atrage atenția un comentator asupra faptului că o candidatură în 2024 îi poate crea din nou…surprize.

“Lasa asta domnule Robu, cred ca mai degraba ar trebui sa va concentrati pe orientarea dumneavoastra politica pentru urmatoarele alegeri, pentru ca deja se fac jocuri de culise si este foarte posibil sa aveti iar o surpriza…!!!“, a  comentat Claudiul Brebul.

Nicolae Robu, destul de iritat de remarcă, îi răspunde că e gata să-și sacrifice viața pentru Timișorenii Mei.

“Stimate domn, eu pot trai foarte bine si foarte frumos si fara sa fiu Primar, asa cum am trait inainte de 2012 si cum traiesc acum -doar nu m-am nascut Primar!-. Daca timisorenii ma vor, eu am disponibilitatea sa mai dedic viata din viata mea pt a face pt ei si pt orasul nostru lucruri in maniera in care am demonstrat-o! Orice om de bun simt vede diferenta intre ce si cum a fost si ce si cum este acum Timisoara! Daca nu voi fi dorit, nicio problema! Eu nu sunt om de “jocuri de culise”!“, a răspuns fostul primar.

Rezultatul deplasării delegației PNL-iste la București îl puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole